Saturday, September 4, 2010

Layan Aje Yek?


Jadual aku dan kamu hari ini(ISNIN_06.09.2010),


Pagi-pagi lepas hantar mak ke office, terus terbang ke JPJ kat Batu 12 untuk renew lessen keta aku. Almaklum aku pegang lessen P je selama ni. Selalu je kamu tegur cara memandu aku. Ekeke… tapi kawan-kawan selalu cakap aku tere driving Bang! *wink* perasan nak mampos~


Lepas tu, pegi Bank kan? kamu cakap nak cashkan check. Check apa pon aku tak tau. Tapi pastinya bukan sebab menang loteri yek! Hehe.. Belanja saya sket boleh? Wedges crocodile je..

Gambar Hiasan


Lepas pegi Bank, pegi Digi Centre. Kan cakap nak tukar Digi Pospiad kan kamu? Tak boleh tahan dah guna celcom. Bulan 8 kredit aku habis RM80.00. Kamu aku tak tau pulak berap. Kalau pakai postpaid ni mungkin dah boleh bayar bil aku dan kamu sebulan. Hehe…


Lepas tu ke mana Bang? Pegi Satok! Nak rembat selai baju untuk kamu. Pastu tengok-tengok rantai nak tak? Untuk takwish kamu. Juga untuk aku la.. lalala… Silver okey?


Agak-agak dah pukul berapa dah eh? G bazaar dulu beli makanan untuk orang umah, lepas tu aku dan kamu pegi makan kat Salleh. Denagn Ztie dan Nurul. Boleh? Tak cakap lagi tu ngan kamu. Tapi dah siap-siap plan dengan Ztie ngan Nurul. Ni kalu tetiba kamu mengamuk ni, mintak map la Ztie dan Nurul yerrr……~


Ini Cuma plan yer… Selamat Berbuka Hari Ke-2 7 Ramadhan!



Plan Lagi,

18 kata-kata jiwang:

shi3la said... BALAS

yer selamat berbuka..moga semua plan menjadik dan berjalan lancar yerk..

salam kenal yer..rasenyer sayer pestime masuk blog nihh...

Joy said... BALAS

hi. salam kenal... kamek pun suka wedges...so stylo ;)

ribena.illina said... BALAS

bgus2 ade lesen P. bena xde terussss lesen! heee~

maiyah said... BALAS

slmt brbuka.. dan slmt rya maaf zahir batin

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... BALAS
This comment has been removed by the author.
Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... BALAS

wedges crocodile yg mana satu kamu mahu? hehe

Mr Noble said... BALAS

kalau pakai prepaid sebulan sampai RM80.00 mmg patut pakai postpaid la.

.sweet-ants. said... BALAS

hi same la kite bru renew lesen. Dah xde P dah :) pakai la mxs youth club x topup smp 2013 pon xpe

AmirFX said... BALAS

Selamat berbuka juak untuk ktk... Nang rindok ehh dapat kuar rami2 kedak ya...

Faizal n Fashitah said... BALAS

Selamat berbuka posa kamu eh. yerRrr Jati jak la ngaja kamek makei word kamu kamu tok koh ehek..

teddyuna said... BALAS

wa.. beshnyer dating dgn encik boyfiee.. una x jumpa boyfiee 2 minggu sob3.. sbb cuti raya..

fLo said... BALAS

wahhh...dh siap planning hooo...hehehhe..
hope ktk pun plan spt apa yg d rancang....=p

HonEyBuNNy said... BALAS

selamat berbuka.....;-) gayot sgt neh...heheh

Beautiful Stranger said... BALAS

nang complete la plan ya..haha jt n nurul jak? kmk? hehhe

eik`S noName said... BALAS

haa...kuat gayut ea..hik3
baik pakai talefon Awam terus...lain sket...
slamat bebuke too

ztie said... BALAS

hehehe.. maxis youth club ya sama jak mahal nya.. extend period time jak.

ermph! ya ku padah bang derio koh. kita juak kenak. ekekek

vivian:

kitak mok ekot? lak roger ow. mungkin sik jadi ri senin or ari senin. tapi kmk rasa ari senin nya makan d umah lok. mun ktk mok join lak roger owh ?

~fisha~ said... BALAS

gune postpaid ni, lain lak cabaran nye! seyes..haha! mine, paling sikit dekat 4ratus kot untuk 2org. permonth!!

Amni said... BALAS

Dear bloggers.. sorry tak dapat reply semua yek... t sempat reply komen semua ea..

Dear Vie, jum sama-sama... heheh... lak roger ztiee.. hehehehe....

Newer Post Older Post Home