Friday, October 29, 2010

Pandai Ke Nakal?

Malam tadi merajuk, off hp. On je hp sekali ada dua miscalled dari kamu pukul 2.45 pagi. Ada SMS jugak. Tapi bukan memujuk. Mintak tolong kejutkan je.


Aku call kamu Subuh. Kamu masih bangun lagi.

Aku : Sik pujuk orang (Tak pujuk orang)

Kamu : Nak pujuk, tapi hp off. Kenak? (Nak pujuk, tapi off hp. kenapa?)

Aku : Belajar dari Abang!

Kamu : Ohhh.... Pandai dah....


Hahahaha... Jahat giler aku! Ingatkan nak off hp kejap je. Skali tertidur. Nasib la kan? Kamu kalau merajuk, mesti off hp sebab takut termarah aku. Bila kamu dah cool baru kamu on hp balik, dan pujuk aku. Lalala... Sangat suka! Padahal kamu yang merajuk. Ngeee.....






Nakal,

26 kata-kata jiwang:

ztie said... BALAS

eleh.. main2 off... :P

fLo said... BALAS

main off2..hehehe...hurmmm..good idea nk...

ztie xkn la main on2...hehehehe...

d_tieah said... BALAS

Haha..
Sm cm aku..
Sk off hp..
Bla on tu, geram kalo stkt mscll 2,3 je..

dUrRaNi said... BALAS

hahahaa...kiut...
p kmk xpat gya, makin manas gik ada lak...malasss....

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

hehe..banyak lelaki mcm tu kan..dia sebab xnak nanti termarah2 kan..huhu
em dear~ da bole dengar lagu kiut tu kat blog wani..n da bole dedicate kat ur darling..hihi

nas said... BALAS

erk...lelaki cm2??? hahahha...klaka la.....mst suweet kan? :P


Salam..minta maaf kerana menyiarkan entri yang salah publish. Ini kerana entri itu cuma letakkan tajuk,kemudian save as draft sebelum ada masa nak taip. tapi terpublish tanpa sengaja. Maaf kerana susahpayah memberi komen..hu3

ini entri yang terbaru dari saya:
apabila karya photoshop serba tak menjadi!

nabilah_2908 said... BALAS

hmm...kebanyakkan lelaki mmg mcm ni kn...bila dia marah...mesti off fon... :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
APPLE OF MY EYES

AinnalinaRamdzan said... BALAS

Asam garam bergerek. Tapi bila difikir2 balit macam lucu jak berperange camya o. Tapi yalah yang kt suka molah. Off hp bila klaie. hehe

Amni, kmk sikda dalam list blog 'kayo2 miak sarawak yakah?' Hehe

Amni, dgn sik pemalunya, tlg2 promote blog kmk. Blog kmk kurang follower. Xda exposure. haha
http://whenmyheartspeak.blogspot.com/

Miss ... said... BALAS

ehem2 majuk lagi yerrr?? lalalala

Nur68 said... BALAS

best juak blog kitak owh...

PinQib said... BALAS

CEPAT2 LARM KAWEN

PinQib said... BALAS

CEPAT2 LARM KAWEN

@ku d! sin!e said... BALAS

elehhh....
manje ye..huhu

Anna Boleyn said... BALAS

hehehe sweet! hana klu merajuk on hp tp tak angkat and tak reply lah msg. ada jugak off hp. 2-3 hr. biar dya tcari2 risau. sape sruh buat org mrajuk kan.

p/s : on9 guna lappy abang..lappy anna diserang malware & virus. ;(

BSI-BSR-VIVIAN said... BALAS

hehahah...kan best mun deng mek pandey majuk gia..cute jak..huhu

Ninie Nordin said... BALAS

ololoo..ng style ompuan mun majuk off2 tepon..kmk ri ya lalu la knk ugut..sik bani gk majuk off2 tepon..huahahaha.

Poyaty said... BALAS

mmg same lah amni.

dia kalau marah mesti nak off sbb dia tahu kalau ckp nnt dia ngamuk sakan

bg dia cool dulu.

tp kalau saya off cam ni alamatlah i yg kena hamuk juga

dia buat xpe. uhuk!

cik hani said... BALAS

sangat romantik kan?heeee....

suka layout baru..sangat cantikkkkk~

white rose said... BALAS

Tu diaaa...ang majuk belajaq dari dia...
Tere ang nihhh!!!

Faizal n Fashitah said... BALAS

Salu off2 hp ujong2 usak hp alu ter-off terus lak hehehe...

si biskut said... BALAS

tak mau pujuk masa merajuk..pujuk masa merajuk sebab tak kena pujuk..heh

aleen aiden said... BALAS

naseb ade translation.hahah

Tomato Gurl's Life said... BALAS

sama la ciktom suka off hp bila marah ;D

chentaMAYA said... BALAS

how sweet!

Yann Mazian said... BALAS

hehehe. sama ngn kmk eyh. main2 off hp mun majuk. hoho

maisyara Pot! Pot! said... BALAS

hehehehehe......... xD







* oh! tidak..... sweet lol!

Newer Post Older Post Home