Friday, July 1, 2011

Aku Jealous! Aku Cemburu!

Serius ni aku jealous. Aku cemburu giler. Geram pun yer jugak. Semalam kat twitter tengok tweet Joe Lee, manager kamu. Alaaa...... Jealous tau. Kenapa orang lain boleh, aku tak boleh? Kalau kalian kat tempat aku, mesti geram jugak agaknya. aku nak jugak. Haishhh...




Ya, single pertama kamu, Tanpamu, dah keluar. Dah boleh download. Tapi masalahnya cuma untuk pengguna maxis. Boleh buat caller ringtone. Jealousssssssssssssssssssss... Aku pengguna digi. Macam mana?? 

Aku : Jealousssss...

Kamu : Jangan lepas ni tukar no maxis plak. Jangan risau. T abg bagi full version okey?

Aku : ok.. *sedih*



Insha allah single kamu akan ke udara tak lama lagi. Doakan yang terbaik ya. Amin...

p/s : Siapa nak download single kamu, (pengguna maxis sahaja), boleh ikut kod yang tertera pada gambar di atas... Yaww!


15 kata-kata jiwang:

Anisa Hang Tuah said... BALAS

insyaAllah segalanya akan berjalan dgn lancar..
:)

tak sbr juga nak dgr single tu :)
nti updte yee..

Nor Fadila Rosli said... BALAS

hehe jangan sedih2 tau..lpas ni belila no maxis..buat spare..hhehe

dLa Suri said... BALAS

alahai comel je psl caller ringtone je rupenye. hahaha

kata kila said... BALAS

alololo jangan lah sedihhhh :)

Amni said... BALAS

Dear anis,
okey dear.. thanks tau... =)

Dear Fadila,
tak boleh dear... huhu.. encik tunang atk bagi.. huhu...

Dear dla,
hahahahaha... dla pikir lain eh?=p

Dear kila,
aku nak jugak sedih... lalalal.. nak caller ringtonr tu.. haiyaa...

♥ p a a n i ♥ said... BALAS

tak sabar nak dgr jugakk!! :D

azwa amani said... BALAS

mesti best kan...

Qaseh Qhaleef said... BALAS

sabar je la sayang....
=)
balas kunjungan awak ....

Amni said... BALAS

Dear Paani,
insha allah...=)

Dear AA,
hihi.. kalau bagi saya, memng la best kan.. hehe...

Dear Qaseh,
thanks dear..=)

Mommy Fara said... BALAS

Manjanya awak eh?

aliesha kirana said... BALAS

alalala ciannye. aah kan. mesti rasa nak tukar ambik maxis sbb nak caller ringtone itu!!! heehehe

Anonymous said... BALAS

baca artikel ttg amir kt dlm ohbulan..
tp.da juak comment2 yg x brapa sedap d bc kt dibah nya..anyway,nk try dgr lg tanpamu ya..:)

Amni said... BALAS

dear mommy fara,
hehe.. Camtu pun manja ke mommy? Hikss..

Dear AK,
nak sangatt.. Tapiii.. Mirul tak kasi.. Huhuhu....

Dear anon,
hehehe... Kt dlm blog tok actually ada lg tanpamu ya.. Yg follow kmk dr dolok, ng tauk lg ya.. Bah, mun ktk pengguna maxis, boleh la ya beli lagu ya.. =) mun ktk minat muzik fresh, then ktk akan rs lg ya best.. =p

[sutera kasih] said... BALAS

teruskan menyokong nya amni..!!! :)

Nur said... BALAS

takkan semata-mata nak beli no maxis kot..uishh..

Newer Post Older Post Home