Wednesday, June 22, 2011

Berita Baik, Aku Teruja

Sekarang di rumah adik aku. Ada kenduri doa selamat sempena adik aku pindah ke rumah baru. Dalam sibuk-sibuk nak bersiap ni, sempat lagi on twitter. Tengok-tengok timeline kot ada yang best.

Sedang balas-balas direct msg ngan kamu dan kawan, sekali ada satu tweet yang buat aku teruja sangat. Aku retweet dan aku letak as favourite aku. Kalau ada yang follow twitter aku, mungkin ada yang dah tahu. Teruja ni. Sangat teruja.

Lepas tu, ada lagi satu berita yang aku seronok sangat dengar. Nak share jugak. Memang tak sabar nak on lappy, prepare apa yang patut. Oh noo!


Tapi kaaannnn......

Aku bagitau esok je la eh.. Sekarang busy sikit, nak makan. Mintak maaf. Tak best update guna hp. Sangat terhad nak cerita semua. Huks!

11 kata-kata jiwang:

.sweet-ants. said... BALAS

tau dah.. amir in consert aizat kan?
tahniah :) lagu tanpamu tu best sgt..dgr ulang2 kt utube

Cik Eka said... BALAS

wahhhhhhhhhh ape tu..

nanti nak tahu..hehe

Anisa Hang Tuah said... BALAS

hokeeeyy..tak sabar nak tunggu esok :)

beautiful_rose said... BALAS

eceh...main sorok2 lak ko eh...cepat cerita aku tunggu =p

[sutera kasih] said... BALAS

pewitttt...share2 lah apa berita baik ya hehe

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

amni! bikin saspen la pulok dia! hehe

Mawar Berduri said... BALAS

psst2.. tinggalkan sedikit makanan untuk mawar okay... :) selamat menjamu selera.

mOnAlEa said... BALAS

suspen....

fiezah91 said... BALAS

apa yang diterujanya ka? mok tauk tok.hehehe :D

Amni said... BALAS

hi all,
thanks tau.. Tak sabar jugak ni nak bagitau semua orang. Hikss!! Esok k.. Nite laling... =)

aliesha kirana said... BALAS

wah! nak tau!!!

Newer Post Older Post Home