Sunday, June 5, 2011

Sama Je. Jangan Tak Mengaku..

Tak larat nak cerita pasal Jom Heboh. Memang heboh giler. Booth aku memang tak kurang dengan manusia. Sesak! Jumpa ms. Tikot. Blogger. *Thanks kak nego. Suk ati nemu ktk!*

Balik, letak beg, amik phone, terus call kamu,

kamu : baru je orang cakap dalam hati panggil dia..
Aku : serius? *suka*
kamu ; yer la.. Macam tau-tau je..
Aku : hiks..

Borak-borak. Macam lama giler la plak tak cakap. Padahal baru sejam lebih tak cakap. Yerla.. Cakap tak sampai seminit tu bukan cakap, yer tak? Sapa setuju? Err...

Ada satu part tu buat aku sentap,

Kamu ; b suka sangka buruk kat abg kan? .
Aku : err.. Mana de.. Org tanya je.. Habis tu yanh abg buat benda yang sama tu abg sangka buruk kat orang ka ea?
Kamu : mana de. Tu namanya abg sayang..
Aku : amboi3! Kalau dia tanya, macam nak makan org je.. Atleast org tak marah tau..
Kamu :*gelak*

Sama je aku dan kamu. Tapi aku baik sikit la. Kamu, sila mengaku! Hiks. Ada yang tanya twitter aku pakai nama apa? Err... Amni_Amirul. Terima kasih.


P/s : lebih baik dari tak update langsung kan? *sigh*

8 kata-kata jiwang:

deAnza-wAnda said... BALAS

so sweet...hihi..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

ehh mesti la bek banyak..kalu x mirul xsyg amni la..haha..

mOon jOhari said... BALAS

...dengan org yg kita syg mmg la mcm 2...sekejap ase berzaman....bukan bersangka buruk cuma nak menduga dear je...

suwiyt la kamu berdua...

Hanis MY said... BALAS

sweet as always! suka ha ah amni baik sikit haha ape kes padahal tak kenal pun kamu tu cemana kih2..of course la akak kena sokong amni ok...

Adlina Husaini said... BALAS

owh deq, sgt jiwang..buat ahkak tersenyum sendiri ^_^

Ayuraza said... BALAS

hehe..sweettt..:P

Ms Tikot said... BALAS

Hehe... suka juak kmk nemu ktk. Bkn selalu bertemu ;-)

.sweet-ants. said... BALAS

sejam x ckp tu lama wooo... wlupon just 'HI' ia cukup bermakna

Newer Post Older Post Home