Tuesday, December 6, 2011

Lagi berapa hari je lagi. Tak sabar. Tapi macam aku je beria agaknya. Alahai. Sedih! Sekarang ni bukan aku je sibuk. Kamu pun sibuk dengan Digi Jelajah Desa & kampus. Memang sangat jarang la nak cakap. Apa lagi, nak borak panjang.

Hem...

Harap sangat kamu dapat balik, selewat-lewatnya seminggu sebelum new year. Kalau balik lewat, nanti tiket mahal. Tapi macam harapan tinggal harapan je. 23hb kamu masih de show kat UTM, Skudai, Jeles!

Kelakar bila kamu cakap nak buat video call kalau sampai UTM. hee.. Ada-ada je kamu.

Masih tak sure bila kamu akan balik kuching. Padahal, harinya makin hampir. Ermm...

7 kata-kata jiwang:

Anisa Hang Tuah said... BALAS

merindui :)

.sweet-ants. said... BALAS

sabar ya syg ku.. berkorban apa saja... wah nyanyi plak

beautiful_rose said... BALAS

rindu eh...tak pe,lambat atau cepat,die mesti balik kan =)

Miss Dolce and Gabbana said... BALAS

Biasalah ya deng.Bila berjauhan.Semestinya merindui. ;)

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said... BALAS

Salam,my luvly sis. Kak v dh sampei kuching.sms kak v lok sb kak v pun simcard baru tuk lupak save no.hp ktk. Kak v maseh makei no.lamak,mcm biasa. Hari ya kak v upgrade simcard alu ilang smua no. Contact(T__T). Sms kak v,k. As soon as possible sb kak v nak jumpa ktk. Rinduuuu.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

sabaq k sis =) lepas ni da boleh follow amir pergi show selalu la agaknya kan..hehe

Cik Shiqa said... BALAS

salam. hi dah lama shiqa x singgah sini.. bila nak kahwen? erk tetiba plak.hehe smga ceria selalu..

Newer Post Older Post Home