Sunday, November 18, 2012

Congrats Kamu!

Curi dari kawan yang sanggup amik ganbar dari tv. Lol!

Bila dikenangkan balik, kamu akan gelak panjang.
Macam mana kamu lepas AF jadi sangat sensitif.
Sampaikan kamu cakap dulu, 'aku akan buktikan siapa yang akan naik dulu' lol!

But now, kamu lebih positif.
Bak kata kamu,
'Hidup ni kita tak perlu buktikan apa-apa pun.. yang penting, buat yang terbaik, insha allah, yang baik akan menyusul'

Am soooooooo proud of u babe!

Top 6 Semifinal Muzik2 minggu ke-2 bukan bermaksud akan ke Juara Lagu.

Tapi Top 6 itu untuk permulaan dah sangat bagus.
Actually masuk semi final pun dah sangat bagus kan?

So, tahniah kamu.
Well done!
U did very good job!

P/s ; terima kasih banyak pada yang selalu menyokong kamu. Anda tahu siapa anda.. ;))))

Sent from my HTC

4 kata-kata jiwang:

Jane. P said... BALAS

lamak dah kmek sik jenguk blog kitak kak amni :)

aok kmek da nangga kat tv tek. tahniah untuk amir jahari :)

Cik Cammy Lia said... BALAS

amir dpt masuk final ke awk? smlm x smpt tgk keputusan..p solat huhu

Liyana said... BALAS

tahniah utk en tunang kamu. hihi
tgk gak mlm td. terus teringat amni..lame x jenguk sini.. hehe

Zura Zue said... BALAS

tahniah pada amir n amni jugak...sempoi je performance dia mlm tue..hikhikhik...

Newer Post Older Post Home