Friday, February 15, 2013

Menulis Lagi

Menulis ni elok. Terapi diri. Bila baca balik entri lama, rasa nak tergelak. oh! Lupa. Dah berjaya meng'approve' semua komen. Rasa nak jadi blogger tegar lagi. Seronok. Rasa nak baca blog semua orang. Kalau tak komen pun, just tinggal jejak. Mood tu datang balik. Paling penting nak menulis apa saja. Boleh?

Kamu? Yerdeh Jiwang memang tentang Aku dan Kamu. Dulu menulis apa je aku dan kamu rasa. Yang penting kamu kan? Tapi banyak yang aku dah simpan dalam draft. Tak sesuai untuk umum sebenarnya. Bukan sebab kamu itu siapa. Tapi sebab kadang-kadang lebih baik simpan yang sweet itu hanya untuk aku dan kamu. 

Aku? Dah sepenuhnya bekerja sendiri. Di office sendiri. Ada kawan tolong dan temankan di office. Jadi tak bosan sangat. Sangat membantu. Jadi tak de la sampai tak tidur nak siapkan semua report sales, buat account lagi, belum lagi marketing part. Seronok. Banyak benda baru belajar. Sampai satu tahap aku lupa dulu aku tak suka pun business. Hujung bulan ni genap setahun buat business dengan serius. Serius setahun? Aku sendiri tak perasan. 

Ni sebenarnya nak ambil mood buat report. Patut hantar  15 Februari. Tapi alih-alih ke sini. Tunggu mood. Mungkin boleh blogwalking dulu. 

I miss You! You & You. 

Till then. Jumpa lagi kamu. 

6 kata-kata jiwang:

~AmyLiana86~ said... BALAS

da muncul kembali.hehe.besela bila busy blog terabaikan..hehe..gud luck dlm bisnes yer..

Sya_Merpati Putih 88 said... BALAS

hai amni...lama benar tak baca coretan awk...ingat kan awk dah tak bloging lagi dah..

selamat kembali menulis..
btw, semoga terus sukses dlm bidang kerjaya & business..:)

ztie said... BALAS

Huehuehu. Miss ngan blogwalkin and blogging ria tetiba datang. Hehe tp kmk rasa ktk taun ya byk gik update dr kmk. Btw. Esok kmk kurang pasti gik malam dpt sik koh. Tkt bapak kmk ada plan. Sbb nya bising kmk balit tok malam nang sikda pekat d rumah spend time ngannya hahaha we'll see how. Hehe

oshinz said... BALAS

ha baru buat kemunculan kembali? dah lama menghilang. rindu!

ainz said... BALAS

teringat waktu seronok hari2 baca yerdeh jiwang; b4 mirul masuk af sampai abih af..best masa jadi blogger tegar dlu...hari2 pun nak post entri..dalam lrt pun jadi..huhu

kenangan.. ;)

AinnalinaRamdzan said... BALAS

true story... walaupun dah lama tinggalkan dunia blog (yerdeh!), ati tok pande nyeruk nyuroh ngabas blog ko... rindu mok blog walking....

Newer Post Older Post Home