Thursday, September 16, 2010

Dari Hati~


Semua yang ditulis di sini khas untuk tatapan kamu semata. Bukan untuk menunjuk, Bukan untuk membuatkan anda rasa kamu itu seorang yang sangat baik. Sekadar kenangan untuk Aku dan Kamu di masa akan datang. Sekadar untuk membuatkan aku dan kamu sedar kebahagian itu sentiasa ada tika mana hati tiba-tiba menjadi tawar.

Jangan jeles dengan aku dan kamu. Aku dan kamu juga insan biasa. Kebahagiaan yang dikecapi semuanya milik DIA. Ada pasang, ada surut. Yang penting, berusaha untuk capai bahagia tu. Berusaha untuk kekalkan kebahagiaan itu hingga ke hujung nyawa. Mudah-mudahan hingga ke Syurga.

Berusaha untuk jadi insan yang lebih baik agar dapat beri yang terbaik selalu dengan orang-orang yang kita sayang. Insha allah. Moga ujian yang datang menjadikan kita sebaik-baik manusia yang bergelar insan. Amin.


Dari hati,

14 kata-kata jiwang:

nabilah_2908 said... BALAS

biasalah manusia ni..tk jauh dari sifat cemburu...

bertahan lah...

saya sntiasa doakan semoga kamu berdua berbahagia selalu hingga ke akhirnya..

jgn disebabkan ada yg cemburu..kamu berhenti bercerita..jgn yupp..

sy suka baca kisah kamu dan dia.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
SAWI OH SAWI

little black dress said... BALAS

aloh..biar kan saja kata mereka y jeles 2..
blog kite suka hati kite la kn mo tulis ape pom...
i like bce blog u amni..
=)

erolnukman said... BALAS

semoga berbahagia ktk 2 ya...eh,tp kmk nak nanyak tok..ktk 2 dah kawen sik?hehehe

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

bestna kitak duak eh...cobalah kmk kedak ya....erm...

ainz said... BALAS

amin...semoga kamu berdua bahagia.. :)

Mr Noble said... BALAS

betul tu ckp little black dress. tu kan hak tuan punya blog :D

tiafazunia said... BALAS

amin!
happy owesh! :)

eik`S noName said... BALAS

owh..jeles and terharu pom ade...ahaks

HonEyBuNNy said... BALAS

sayu ja ila baca entry neh....setuju apa yg di katakan....nice post;-) moga kamu bahagia selalu..

~nEeYsA~ said... BALAS

bena ya...
mmg da psng surut..
n kita perlu capai kebhgiaan ya..so trueee...hehe

Syida Shukor said... BALAS

i doakan yang terbaik untuk you amni . mungkin orang salah faham niat kita . tapi kita sendiri pun manusia biasa . ada perasaan untuk berkongsi . kalau tak tiadalah blog kan ? itu salah satu contohnya . apapun keep it up ! will pray for both of you . insyaAllah amin (:

dLa said... BALAS

ini blog amni,so ikut amni la kan nk cte ape pun. bia kan je pe org nak ckp. biase la tu mnusia,xley tgk org happy

Faizal n Fashitah said... BALAS

Insha allah semoga berbahagia kitakduak kamu ya. Tapi mena kata kitak/ kamu.. air ada pasang ada surut.. kedak kes Kuching kenak landa banjir reya nak hoh.. bukan2 jak eh.

fLo said... BALAS

abg odio eh...tang ada jak kua pusak indah...hahahaha...

amni...all the best 4 u...=p

Newer Post Older Post Home