Wednesday, October 27, 2010

Boleh Tengok Dan Dengar Tak??


Kamu, aku tak pasti video ni dapat tengok dan dapat dengar tak. Aku try je ni. Jom-jom tengok!

Yang ni video kamu masa training ngan aku kat Dayang Food Corner. Aku paksa kamu nyanyi. Tengok tu, muka pon kelat. Senyum paksa eh? Kamu cakap sumbang, ye ke? Sumbang pon sumbang la. Tapi aku sangat suka video ni. Tak berkualiti, tapi aku suka jugak kamu nyanyi kat sini...



Yang ni plak, aku rakam masa kat konti RTM, Kuching. Ni masa kamu kena interview tu. Yang bising-bising tu aku dan wife deejay tu. Hee... Dia cakap dia suka suara kamu. Aku sengih-sengih je dengar. Abaikan bunyi bising, fokus pada penyanyi yerk?!


psssttt... ada banyak lagi yang lain. Next time okey?! Boleh nampak ke tu? Tu rakam guna hp Sony K801i je tu. Huhu...



Suka,


24 kata-kata jiwang:

bspotgurl said... BALAS

actually suara KAMU tu not bad at all tau :)

Faizal n Fashitah said... BALAS

Penin palak mek nenga nok vid keduak ya. Lamak mek merati.. duhal gamba singit2 tebalit duhal ehek..

Amni said... BALAS

Dear bspotgul,
pada saya pon macam tu.. tapi mungkin sebab dia dah jumpa orang yang suara jauh lebih bagus, tu yang dia selalu tak puas ati.. huhu

Dear f & F,
kitak penin nangga ka nengar? haha

nabilah_2908 said... BALAS

best la suar Mr Amni.... :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
CHINTA

Ninie Nordin said... BALAS

aih. kmk mok ngga bidio. slow ndah len tenet tok. grrrr.

Izatie said... BALAS

Babe. My email izatie_gurlz@yahoo.com :))

Juelina Stanie (AJ) said... BALAS

wah wah wah
nait bulu roma dgr suara KAMU
romantik aih
tiba sa fall in love
wow weee
bkn ngan KAMU
tp ngan bf dirik pun hehehe

Juelina Stanie (AJ) said... BALAS

wah wah br pas dgr & nanga vids kedua
best best best best best best!
kck sora nya aie

Amni said... BALAS

Dear Nabilah,
best eh? Hehe....

Dear ninie,
dah dapat dear? =P

Dear izatie,
okey dear... t i email okeys!

Dear jue,
hahahahahah... ROMANTIK? dapat tak nengar o sora nak keduak ya... bang osio padah penin palak nya dengar... giney kah ya? =P

~nEeYsA~ said... BALAS

aieee...kacak sora KAMU ya koh...
hehe..
ney ndak kitk kin syg hooo...wah2..rmntik gitu..hehe

erolnukman said... BALAS

phiewww!! kacak sora nya...falseto part 'jatuh cinta padaku' pun perfect!!!...boleh jadi artis bnr dah nya ya...hehehe

Amni said... BALAS

Dear Neesysa,
1st time mek jumpa nya, mek sik tauk sora nya kedak ya.. haha.....

Dear Cikgu Erol,
hehehehe... biarlah nya bersembunyi di sebalik band.. tapi mun vokalis sidak da prob ngan sora nya, nang nya salu ganti la.. haha... tapi nya padah sora cdak geng band nya nak lain ya mantap gik.. huhu

d_tieah said... BALAS

Waseh..
Bkn men g ya..
Ngee.. :)
Nang kacak sora..

Anna Boleyn said... BALAS

omg..amni bestnya suara dia! bertuah awak yer ada si dia yg boley nyanyi utk kamu.. boley wat awak happy jugak. :)

white rose said... BALAS

alamak, tukar cat lain lagi...

rajin la kamu ni AMNI...
hahaaha...

wei, sedap la sore dia...
lagu NUR KASIH tu version dia...

sedap seh...

miSz TiQue said... BALAS

orang srwak kah?

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

pttla kitak dibuai2 jak upa...hehehhe....mala jak ada org nyanyi untuk kitak

Tomato Gurl's Life said... BALAS

best suara..so sweet..blh la amni suh mr amirul nyanti dodoikan tiap2 malam..hihi

Miss ... said... BALAS

lagu pe dia nyanyi tu?? best

annfrendly said... BALAS

sedapnya..
lagu nur kasih..
pandai hubby amni nyanyi sambil petik gitar...

aleen aiden said... BALAS

ala...line slow...kecewa.hu3

siti murni said... BALAS

adus....tkleh play...same case! coverage edge je ni..slow lak tu..rugi..rugi..:)

Amni said... BALAS

d_tieh,
hehe... sengih-sengih jak mek baca..=P

Dear anna,
bolah buat saya marah jugak kalau dia sibuk menyanyi.. haha...

Dear w-r,
ye ke kak version dia? haha... dia memang suka ubah.. selalunya memang dia nyanyi ikut style dia.. hoho....

Dear misz tique,
aok, urang sawak deng! hehe...

Dear wawa,
dibuai2? hahahaha... kedak dibuai2? mungkin la.. tapi awal2 dolok lah.. hehe... tp bukan kmk sorang jak terbuai.. laki ka popuan dengar nang selalu terbuai...=P

Dear Cik Tom,
tu wajib.. =P

Dear MIss,
yang 1st tu lagu Nur Kasih... Yang 2nd tu Juita Hati. Lagu lama kalau tak silap.. Lagu dari indon..

Dear ann,
hoho... tu yang amni ngah berusaha untuk pandai macam dia ni.. haha...

Dear aleen,
takpe, nanti cuba lagi.. =P

Dear siti murni,
hoho... tak de rezeki la tu kan? =P

ainz said... BALAS

bgus2..kalau kamu jd cm dia,kamu pulak dodoikan dia tdo nnt..heee..gilir2,laaa... :p

ps: hp ain xle bkk video ni..sungguh kuciwa..

Newer Post Older Post Home