Friday, October 15, 2010

Kenapa SLOW sangat?


Pagi Isnin hari tu, Boss lalu depan aku sambil tanya,


Boss : Amni, nak pegi Kuching tak?

Aku : (tengah blur dan terus jawab) Nak Sir! Hari Jumaat ni saya balik Kuching…

Boss : Oh! Balik minggu ni ya?

Aku : Ya, lepas meeting kat Sibu, Jumaat tu terus balik..

Boss : Oh! Okey la macam tu…

Aku : Kenapa Sir?

Boss : Tak pe lah…


Dah sebelah petang tu, aku dengar member aku kena soh pegi Meeting kat Kuching minggu depan. Haihsssshhh….. Nape la aku ni SLOW sangat-sangat! Kalau aku cakap aku nak je, tanpa bagitau aku nak balik hari ni, kan dia soh aku pegi Meeting minggu depan. Haihhhh……..



Slow,

17 kata-kata jiwang:

ztie said... BALAS

kah2.. terlepas peluang nak balit minggu depan. ekekekek..... dah smpy kuching jgn lupak roger ah.. alaa. mcm la nya baca tok. paling d song bok nya baca. ahahaha

Anna Boleyn said... BALAS

salam.

heheh kiranya tak dapat balik kuching la minggu depan eekk? tak pe2..minggu ni kan dah balik. :)

p/s : ini misi membalas 172 komen! batch kedua selepas membalas komen dari 98 blogger. wawawa.. its okay.. demi kalian semua yang selalu tinggalkan komen di HLN. Tanda penghargaan. Thank you so much! :)

tia said... BALAS

next tome dgr btol2 oke ? :)

labulabi said... BALAS

mun bukak blog di kuching jgn lupak blog kmk juak.sebab banyak gambar menanti kitak di dalam ya.hehehe..selamat bercuti.hehehe melepas nak balit minggu depan.wakakaka

erolnukman said... BALAS

aok...sama seperti labu labi...hehehe!

Ninie Nordin said... BALAS

alalaaa. tedah nya lok. ilek2 goyang kaki. lak2 dpt blt gik. :D

Tomato Gurl's Life said... BALAS

olo2 kesian pulak tak dapat blk..
keje rajin2 ek..huhu,,

BSI-BSR-VIVIAN said... BALAS

mst kinek dah kt kuching nakk..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

hehe..tersilap langkah la pulok..huhu

HonEyBuNNy said... BALAS

jangan silap dgr lagi tau...hehhehe..miss u..

Anne said... BALAS

Melepas le awak....sekurang-kurangnya dpt tiket free balit kchg....

Miss ... said... BALAS

bkn slow tp jujur hehehe

Faizal n Fashitah said... BALAS

Bukan slow tapi anton.. hehehehe..

fLo said... BALAS

gk mamai bgn tdo kali ktk ya..ne ndak la xdpt berpikir..hehehe..

SweetyMui2 said... BALAS

aiee..yalah ktk padah awal kotan excited gilak mok balit tek nak..hahaha..ciann

white rose said... BALAS

terlepas tiket free...
sowi, akak kursus 3 hari...

hahahaha...

ptg smlm bru sampai umah...

PinQib said... BALAS

terima jer sbgai amanah.. =)


Jum Singgah yer

Latest entry di:
Lagu Nangis
Ciri bini idaman
Oke tak eden?


Happy reading ^^

Newer Post Older Post Home