Tuesday, October 19, 2010

Tak Sabar-sabar!


Back to normal. Erk! Encik Odio tanye kenapa entri auto publish tak leh komen eh? Kerana saya di Kuching. Bila saya di Kuching, makanya saya jarang ada kesempatan nak online kerana jadual di Kuching untuk berjalan ke sana ke mari dengan si ibu dan si kecik yang comel sangat padat! Tambah-tambah lagi ada Si Cina Comel. Jugak temujanji dengan Fiza, Nini dan Kak Easuary. Hp pon tak angkat yer Ztie? Ekekeke… Banyak giler benda nak cerita kat kamu..Dan jugak tak sabar nak tau cerita kawan-kawan blogger. Trimas ya semua! Trimas?? Ni bahasa aku belajar dari Kouru. Akan cerita jugak pasal ni. Hee...

Ada kan yang nak tau sapa Si Cina tu? Hee.. Akan update secepat mungkin. Nak siapkan dulu kerja-kerja ni. Ada plak aku lupa hari ni sampai Khamis de Mesyuarat Task Force kat office. Haihh… Miting dan miting yang bohsan. Aku nak escape. Ada cara tak kamu? Ngee… Jahat giler!

Ingat nak curik gambar kamu kat entri kamu yang INI. Tapi aku tak boleh view bila kat office ni. Macam biasa, putih dan putih seperti kat page Labulabi dan Cikgu Erol! Dan jugak page Sis V. Haihhh.. Apahal?? Semalam boleh je kan view guna e72 aku.. (Wallaaa… Nak jugak bagitau dia dah beli e72) Okey, menunjuk!

Psssttt… ada orang mengadu kat blog yang aku merajuk ngan dia.. Hahaha… akan update jugak pasal tu. Juga masa makan steamboat kat D11 sebab nak menjeleskan kamu. Dan tak lupa, update pasal makan-makan di Salleh Corner dengan Ztie dan Achie. Tapi gambar yang tu tak de.. pSsstt… Ztie, mintak lok gambar yang di ambik Achie ya… *wink*

Pagi tadi, aku sampai kat sini, pukul 7.30 pagi. Terus direct balik rumah, siap-siap dan masuk office pukul 8.05 pagi. Tau-tau, de miting. Haih.. Sekarang masa minum pagi, aku nak makan free.. Pagi tadi dah dapat tiket free untuk bot ekspress untuk ke sini. Ada taukey Cina belanja. Minum pon dia belanja. Makan free, tiket free, sapa tak nak? =P



Kamu, terima kasih!



Tak sabar nak update,

15 kata-kata jiwang:

tia said... BALAS

banyaknyee ceritaaa! haha!
:)
mesti bestt je kann?

ainz said... BALAS

aik..hp dah canggih manggih..gambar takde..eeee... ;p

Amni said... BALAS

Dear tia,
best2! Sangat seronok dah boleh balik sana.. ni kena balik sini lagi, haih...

Dear ainz,
hahaha... masa tu sibuk ngan ztie.. gambar masa makan tu tak amik...

Ibu Iman said... BALAS

byknya ceritanya! hehehhe

ztie said... BALAS

ngegeh nak xplore! haha. dah dapat pakey app ya ka neng? ajuh22.. berik kmk ktk pun imei number ya. ktk sik mok ka msg bubble2 kedak kmk? yerr

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

wahh dah balik eh:))

Ninie Nordin said... BALAS

aok eh. mek tggu anak sapa anak cina comel. ya. tetanyak2 juak. jiran ktk ka. anak bos ktk ka. heeee. :DD

maisyara Pot! Pot! said... BALAS

sama la kita jarang online. and jarang juga nak blogwalking. cume, tak tau ler nak buat auto publish mcm ne. coz, buat tak menjadi pun T____T

nabilah_2908 said... BALAS

bnyk tul cerita...cepat la update..cepat lah..hehehe.. ;)

bagus la dh ok dgn Mr Amni...semoga terus ok selepas ini.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
JOM MASAK NASI

BSI-BSR-VIVIAN said... BALAS

yah.hp canggih dah eh. Jeles nya kmk.

erolnukman said... BALAS

byk nar cerita nak k update nya tok eh...pastok ada jak nya update 10entri dlm sehari tok klk...jaga2 ktk org..hehehe

Amni said... BALAS

Dear Kak Mira,
aok, ngah nyusun ayat k molah entri baru.. ekeke...

Dear ztie,
slow2.. utak mek berpinar2.. nak nukar ringtone pun sik pandey benda canggih tok.. wahahaha...

Dear wani,
yer dear.. dah balik dah.. hehe...

Dear nini,
hehe.... sabar2.. cgek2 oo... mek nak upload gambar nya lok.. heheh...

Dear maisara,
tak boleh ke? hehe... macam mana dia boleh tak jadi tu? hoho...

Dear nabilah,
hehe.. slow2.. otak jamp lak nak menulis.. ekeke... yup! hopefully terus ok. Insha allah...

Dear sis v,
hp kitak canggih juak dah ya bah.. kmk tok konon jak hp canggih.. tapi maeky sik pandey.. hehe...

Dear cikgu erol,
aik? sik pernah gik mek polah entri sampei 10 igek sari.. haha...

HonEyBuNNy said... BALAS

amni...xletih ka baru sampai tros g kerja...xpa..dpt makan free tros ilg letih kan.hehhehe

Mrs. Nurulazmi said... BALAS

sik sabar kak vee nak nengok muka baby cute anak cina ya..mun nya dekat, maok kak vee dtg sia hari2..hehehehe...cpt upload..kak vee x sabar..=)

Amni said... BALAS

Dear ila,
tak letih sebab dah banyak tido dalam bas dan ekspress... hoho...

Dear Kak V,
aok, esok mek kah k.. hp tinggal umah.. hehe...

Newer Post Older Post Home