Tuesday, November 16, 2010

Hadiah Dari Hati!

Terkejut kamu call masa aku ke pasar. Memang cadangnya aku nak call. Tapi takut mengganggu pulak lena kamu. sekali kamu call dulu lepas tu gelak-gelak. Haihhhhh.... suka la tu!

Kamu : Sayang... Bagi barang ke?

Aku : Kenapa?

Kamu : Comel!

Aku : Apa? (buat-buat tak tau)

Kamu : Jangan main-main.... (gelak-gelak suka)



Hari tu ada yang tanya aku nak bagi hadiah apa kat kamu kan? Lalala... tadaaaaa! Aku suka! Dah sampai kan Bang? Sedap tak? Hehe.... Antara perkara yang paling buat aku happy bila dapat buat kamu senyum dan ketawa.


Teringat kat kamu bila nampak coklat. Kamu tak suka sangat coklat sangat sebenarnya. Kamu lebih suka ice cream. Kalau coklat tu campur ice cream lagi la kamu minat kan? Tapi macam mana nak buat tu? Belum sampai dah cair dah ice cream nyer. Lalalala.....

Sapa nak tempah, sila ke
sini yer... Boleh mintak design yang kite nak. Sebab kamu suka yang comel, aku mintak yang ada love-love sikit. Hehe... Cantikkkkkkkkk~ kamu cakap tak sampai hati nak makan. hahahaha....


Surprise,




30 kata-kata jiwang:

nas said... BALAS

maak aii..
coklat yg bertulisan tue
menggiurkan..
nak sikittt
hehehhee

latest entri:

Makin Ramai Artis Sudah Memakai Tudung, Alhamdulillah

ztie said... BALAS

oo duhal... kawan mek ada juak molah coklet tok

gadisBunga said... BALAS

dark coklat is my peberet!

Mrs. Nurulazmi said... BALAS

Selamat menyambut hari raya haji,mrs.amirul =). oh mai ai..nyaman nya rupa cokelat ya..mintak juak...leleh aek lior nangga coklat..mintak juak! =)

sakinah abdul said... BALAS

waaa..so sweett! :)

maisyara Pot! Pot! said... BALAS

hehehe... sayang ye aku tak dapat melantak cokolet x(((

fLo said... BALAS

kenak xda pos dgn kmk coklat ya??!!!hehehehhee...

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

LyndaWawa padah rindok na jadi abg kitak ya..dapat cok lat aih..hehe

cik hani said... BALAS

romantik.hehehe.

labulabi said... BALAS

kacak eh.mun kmk pun x sanggup nak makan.beli ka kitak molah ya.

enaz weeweet said... BALAS

amni,nanti bila bila hantarlah kat kita plak,haha

salam perkenalan yee !

.sweet-ants. said... BALAS

cantik comel da bomb!
so sweet... nk cikit :D

Ninie Nordin said... BALAS

ee. kiut coklat ya lok. sweet da jak. eheheh. mun kmk la. kmk pun sik kempang mok mkn eh. smpan jd kenangan jak. ekekekeke.

ainz said... BALAS

hantar la kat melaka 1 kotak..hehehe.. ;p

Durratul said... BALAS

coklattttttt..nak jugakkk

Anne said... BALAS

Alahaiiiii ..... So sweet & lovely couple:)

{ finie } said... BALAS

amni..

terima kasih sudi singgah blog akak tadi.. akak dah follow awak tau..

~jgn suka minum coke yer dear..~

AinnalinaRamdzan said... BALAS

Waaa.... Amni, maok juak coklat ya................. tuka nama abang jd ainna k... hehe

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

romantiknyaaa! hehe..wani suka dis n3~

cik lya said... BALAS

wahh...sweet nyee...syg nak mkn coklat ttuuuu

e. indah said... BALAS

coklet romantik ....kalu nak bagi give mmg comel kan ...
tapi sy tak berapa suka makan coklet, but i enjoy tgk decoration utk coklet n all the cute box...sgt sweet utk jadikan gift ...

Yann Mazian said... BALAS

nyaman jak upa coklet ya lok. hehe. :D
mok juak deng. hihi. :D

~btw, dh mek tuka setup komen mek. semuanya demi ktk. hihi. dh pop-up window dah deng. gya senang agik owh. hoho. :D

f.a.r.a.h said... BALAS

wowww! sweet gile dapat chocolate mcm nih. :)

erolnukman said... BALAS

aok,mun kmk pun sik kmk makan..nang k hias jak ckelet ya..hehehe!
salam aidiladha utk ktk 2...

Ellen said... BALAS

Kunjungan ke "A MUST VISIT BLOG"..Selamat Hari Raya AidilAdha dari Ellen dan Famili

BSI-BSR-VIVIAN said... BALAS

mun kmk..mkn kmk..sik duli...yer.. nang sikda perasaan lah..hahah

Tomato Gurl's Life said... BALAS

cik tom pernah bg choc camni kat some1..hehe

missAtiey said... BALAS

nak sikittt..hihi...mesti sedap :)

♡ Sutera Kasih ♡ said... BALAS

haiiii betuahnya badan dpt coklat cmtu..bilalahhh cik abg kmk nak berik cmya..hampehhh haha..

sweet la ktk bg nya coklat :]

Anna Boleyn said... BALAS

wahhh..sweetnya amni!!!

Newer Post Older Post Home