Sunday, November 14, 2010

Lagu Baru, Aku dan Kamu by Mirul

Sabtu Malam aku dah kat sini. Letih... Balik dari Mtest, makan dengan Ann dan Hubby, terus balik sini. Malam tidur awal. Lepas maghrib terus tidur. Terbangun 9 lebih malam, kamu call. Lepas borak, ingatkan nak sambung tidur. Tapi tak bley. SMS kamu.

Aku : Encik comel, saya terasa nak dengar Encik menyanyi la malam ni.

Kamu : Jap aaa.... (sekejap yer....)


Lepas tengok Medical Miami, tidur balik sebab kamu tak call. Kata sekejap eh? Macam geram je. Tidur lebih baik dari bertekak.

Pukul 1.30 pagi terbangun lagi. Masih tak de SMS ataupun Miscalled dari kamu. Eh? Aku SMS lagi.

Aku : B, kamek tunggu bah Abang call.... Kata sekejap.

Kamu : Jap...

Asyik-asyik sekejap. Baru nak send, kamu dah call.

Kamu : Nak dengar tak?

Aku : Apa?

Kamu : (Terus nyanyi lagu baru yang kamu siapkan masa kamu cakap sekejap-sekejap tu)

Suka-suka! Rasa macam nak nangis je dengar lagu tu. Tajuk lagu, Aku dan Kamu. Nanti saya letakkan lirik okey. Video kamu cakap akan letak kat blog. Mungkin jugak kat facebook dan you tube. Tunggu nanti. *wink




Aku dan Kamu,


14 kata-kata jiwang:

bspotgurl said... BALAS

Agaknya, yang sekejap ..kejap tu.. si KAMU sedang menulis lagu utk awaklah, Amni ..so sweet

gadisBunga said... BALAS

eiyyy....ai suke!!!

ztie said... BALAS

jap lok ah. kaktok mek komen. kejut tak nangga mek molah lirik lagu k kita duak lak.yerr

Jue said... BALAS

wah wah
darling, mintak link blog nya lok
maok nanga =)

.sweet-ants. said... BALAS

wahh pengsan la sy kalau ada lelaki buatkan lagu utk sy...untungnye kamu
*jeles*

fLo said... BALAS

mek tgu lagu ya..hehehe..mok juak denga..=p

Ninie Nordin said... BALAS

wahhhh. so sweet~ ehehehe. kmk juak. mok denga lagu tak duak. grrrr.

Amni said... BALAS

Dear bspotgul,
yup! haha....

Dear gadis bunga,
i suka jugak.. hehe

Dear Ztie,
iyerr... tauk ada nya... haha....

Dear Jue,
eh? ko sikda meh? ya kat sebelah kanan ya.. kan ada link blog nya.. klik jak gambar nya pun boleh... hehe...

Dear Ants,
hahaha... pengsan! kelakar! =P

Dear flo n nini,
okey.. kelak mek berik dengar aa.. haha... mun nya kah kat blog nya la...=p

nabilah_2908 said... BALAS

sweetnya kamu berdua...suka...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
REUNION

Zuewairy said... BALAS

shuwet!!

Ceritera Lelaki Pot Pet

hani apandi said... BALAS

bessnttnyer ada org molah lagu, syuk kmk bila gik nak molah lagu k kmk ka.molah gambar jak kejanya,hee

sweet couple la ktk & amirul :D

♡ Sutera Kasih ♡ said... BALAS

rindok ati nenga ktk duak tok..kmk yg bebunga2 hati hehe..bestnya org yg ktk syg buat lagu untuk ktk amni..sgt2 bertuah..happy for you dear :)

numpang bahagia stiap kali baca entry sweet ktk duak..best ehh :)

alia shahira said... BALAS

best gilaaaa ade orang tersayanggg mainkan gitarr. sweet gilaa kowt!

azieda razak said... BALAS

romantiknya...
nak dengar lagu tue...

Newer Post Older Post Home