Thursday, May 19, 2011

Banyak Yang Terlepas

Banyak yang nak cerita kat kamu. Tapi biasanya bila kamu call, just sempat dengar cerita kamu. Kamu update cerita kamu. Yes. Sangat sibuk. Minggu depan lagi la akan sangat sibuk sebab kamu dah mula masuk studio.

Jangan mintak hidup macam aku. Bukan best sangat. Kecuali awak jiwa kental. Bukan maksudnya aku jiwa kental. Tapi sebab nak tak nak, aku kena harungi jugak apa yang aku ada sekarang kan? Biarkan masa menentukan.

Sampai bila? Hanya DIA yang tahu.

Doakan aku dan kamu selalu kuat ya. Kadang aku hampir jatuh jugak. Tersungkur dah banyak kali. Cuma masih boleh bangun sendiri. Aku ingin berdiri gagah. Di samping kamu.








p/s: rindu kamu sangat.

4 kata-kata jiwang:

Anis izyan Abd Rahman said... BALAS

tak pe! enjoy your liife . life is a journey ~ saya pun hidup membz macam hape je ~ nway ! gud luck for everything~

Enchaoz said... BALAS

i know this feeling.. tapi kan.. bila dah lalui semua yg kita rasa susah in the first place tu kan.. wah, habuannya sangat memuaskan.. jadi sentiasalah berusaha dalam mendapatkan apa yg diinginkan! jgn mudah menyerah =))

ztie said... BALAS

Saya rindu kamu juga. Marilah kita bersama2 rilek2 d cafe lagi. D salleh pun jadilah huhu.. Tedah... Susahla nak nengok medun nektok

mye said... BALAS

smoga jdoh kalian brsama..
hehe..

Newer Post Older Post Home