Thursday, May 19, 2011

Bila Kamu Bagi Opinion



Hari tu, setelah sekian lama, tiba-tiba akmau cakap kamu dah tengok blog aku. Kamu cakap, kalau nak letak pasal kamu, boleh, tapi, make sure tapis-tapis. Maksudnya. kisah peribadi yang mungkin akan ditapis sebaik mungkin. Kalau karya kamu, no problem.

Kamu : Tukar background b...

Aku : Macam mana?

Kamu : Tukar color coklat ke... and nak nampak lebih style..

Aku : Okey... I will... Tapi tak tau yang macam mana..

Kamu : Tak pe.. nanti abang carikan....



So pagi tadi, dengan menggunakan PC QS, aku main-main dengan background blog. So dah dapat. But still tak guna color coklat. Sebab aku suka bakground yang aku pakai sekarang. Mungkin akan tukar lagi. Wait and see. Kamu cakap nak carikan. Tapi tak carik lagi. Sebab sibuk memanjang. errm... Sekarang ada miting dengan Aizat lagi.


p/s: Bukan kamu cakap coklat tu color orang tua ke?


Jejaka Fantasia ; Motif???

12 kata-kata jiwang:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

mata zahid cantik!

Hanis MY said... BALAS

weee bertukar! hehe...wahh gambar mr amni n d geng... motifff?? mungkin takde motif saje amni letak gambar kamu kut hehe..windu kat kamu ehhh...

[sutera kasih] said... BALAS

coklat ya warna utk perempuan :)
soft but sweet!

AmirFX said... BALAS

Wahhh.. Dah tukar kaler umah blog juak ehhh.. Nice.. Simple jak..

d_tieah said... BALAS

Tok baru ngam dikata.. "yerdeh jiwang"

Entry Terbaru : Nur Kasih The Movie ; Tonton Bersama Fizz Fairuz

0sh!Nz d' sen0r!ta said... BALAS

background yang romantik!!! suka3.

Khairul Atikah @ Cik Yuki said... BALAS

uhh ? coklat color org tua ?? tp . . sy suka ngt ngn color coklat . . huuuu T____T

EYFAalias said... BALAS

err. apa kena mengena dgn gmbr bebudak af tu? haha

bunga said... BALAS

hahaha..biru ni pom dah cantik cym..

dLa said... BALAS

OMG! Shahir!!

Amni said... BALAS

Dear wani,
ye ke dear? tak perasan.. hihi.. kerana saya cuma tengok mata encik tunang.. hahahahhaha... kidding!

Dear Kak Hanis,
aah... akak memang sangat paham... =( sedihnya..

Dear syaza,
sangat setuju! hehehe.. boleh nya padah kedak urang tua deng...

Dear amir,
aok... hehehe... simple oo.. kmk suka bunga rose kat belakang ya....

Dear dtieh,
hahahahaha... jiwangg.. sik semua urang suka.. ada urang annoying... =p

Dear Oshinz,
harus! Macam tuannya.. hahahah

Dear Cik Yuki,
kita sama.. hehehhe..

Dear Eyfa,
=p kerana saya rindu.. hehe..

Dear bunga,
hihi... thanks dear...=)

Dear dla,
amboi.. amboi.. amboi... hahhahaha...

Zura said... BALAS

erm pape kaler je amni asalkan xmenggangu mata mmbaca entry...

Newer Post Older Post Home