Sunday, May 22, 2011

Jam Putih Misteri



Sedikit update pasal kamu. Mulai hari ni telefon aku mungkin akan senyap. Sebelum ni memang agak senyap jugak. Tapi rasanya memang takkan sesenyap minggu ni la kan. Jadi, harap bersabar nak dengar cerita aku dan kamu.

Hari ni kamu akan start recording lagu Jam putih. Pihak production cakap nak siapkan dalam masa seminggu ni. Insha allah kalau tak de aral melintang, sebelum AF habis, kamu dah ada single. Insha allah. Mudahan semuanya dipermudahkan.

Jadual kamu mungkin akan sangat sibuk. Dengar nya masa akan dihabiskan untuk recording. Dari bangun pagi, sampai tido, tido, bangun balik dan macam tu la. Jadi, minggu ni, harus aku menyibukkan diri jugak supaya aku meroyan sorang-sorang.

Nak buat apa? Any idea? Malam ni nak tengok Nur Kasih dengan mak dan kakak aku. Yeahh!

8 kata-kata jiwang:

.sweet-ants. said... BALAS

dunia seorang bintang..busy....busy....busy...
biarkan dia mcapai cita2nya
ingt, DOA moga hatinya tidak berubah ;)

kata kila said... BALAS

nur kasih de movie ke eheheheh

mye said... BALAS

apa istimwanya jam putih?..
huhu

kiwi said... BALAS

bestnye..nak tgk nur kasih jgk..tp x de mse nak keluar..huhu

Hanis MY said... BALAS

amin... semoga dipermudahkan segalanya... bestnya tgk muvi nanti jgn lupa story mory eh...

Miss Dolce and Gabbana said... BALAS

oh Amir tok tunang kitak.Kmk x follow akademi fantasia dah kinektok sebab busy.Dah terlampau rami gilak program realiti nuyuruh mek malas nak upadate sigek2..hehe

Aidanatasya said... BALAS

hai.. tejah kembali kat sini...
blog kamu pun cantik jgk :)

salam pekenalan :)

ztie said... BALAS

Meronggeng ler... Nom tek bila? Tgu I sinun? Weekend jak I ada. Tkt sik bukak. Ekeke dpt I balit lak mbak skali jak

Newer Post Older Post Home