Saturday, May 21, 2011

Kita Sama Rasa

Sebelum tidur kamu call.

Aku : Err.. lewat nya call.. tadi abg wat pe?

Kamu : Tengok cite korea?

Aku : Errr... Sejak bila minat ni?

Kamu : Kan b minat... So kena belajar la ni minat jugak...

Aku : *gelak besar* Tadi patut cakap kat fans sokong Nera. Kenapa soh sokong Hazama plak?

Kamu : Tu laa... Patut soh fans sokong Nera.



Hari tu sempat kamu sindir aku bila aku cakap aku minat Hazama. Tiba-tiba malam tadi kamu soh fans kamu sokong Hazama. Gelak besar aku baca status kamu. Ya ya... kamu soh sokong Hazama bukan sebab aku. Sila peccaya.

Kamu sebenarnya lebih minat suara Nera. Sebab aku cam emosi lebih setiap kali kamu bercerita pasal Nera. Aku? mula-mula memang minat, jadi geram sebab Nera tak menonjol, kemudian minat balik sebab kamu cakap dia memang belum all out lagi dalam Akademi.

Kita sama sebenarnya sama je. Cuba untuk menjaga hati masing-masing.



Kamu : Abg tak kisah b nak minat kat sama. As long as hati b kat abg tau?

Aku : *gelak besar* Tak kisah jugak abang nak kawan ngan sapa-sapa as long as tau limit. Tau?

Kamu : Yes mem! *gelak*


Hidup macam tu la kan? Tak semua kita perlu kontrol.

6 kata-kata jiwang:

kata kila said... BALAS

ye batul.sama lah aku dgn krol. aku minat tangkap gmbr.sekali dapat job tangkap gambar orang kawen dgn kawan lelaki aku (since sekolah). dia mcm tak bagi risau aku bukan cari duit lebih . tapi cari bf lebih. lama lama dia pikir, dia bagi sebab percaya:)

**::CIKNUURUL::** said... BALAS

hehehehe,.come je korg,.hurmm,.tringt cintun lame le pulekk,.errghh,mencik3,.hehe,.tp jgn slh fhm tau,.tgk korg,tringt ksh lame,tu je,huhu

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

setuju! minat pada bakat ja xpa..hehe

Hidayati Farhan said... BALAS

x saba mahu tgk amni &amir naik pelamin. sweet sgt lah amni

p/s : saya fans afif. tetbe. ahaha

Miss ... said... BALAS

ehem2 sweet nye hehe

Amni said... BALAS

Dear Kila,
tu la.. sebab percaya kan? tapi kadnag aku ni over jugak jeles tak bertempat.. hahaha...

Dear CN,
hihihi.... sama2 la CN.. tak pe.... =)

Dear Wani,
ekeke... minat pada bakat je kan.. lebih2, kita ketuk sket... =P

Dear Yati,
hahaha...... fans afif ea... nak sign? =P

Dear Miss,
hihi... ko perli ke? Hahahahaha....

Newer Post Older Post Home