Saturday, June 25, 2011

Cemburu? - Tak Perlu Kata Apa-Apa

Dah beberapa hari kamu asyik kena astma. Yang semalam paling aku risau sebab kamu memang jarang tak dapat cakap kalau kena astma. Tapi kalau dah sampai tak boleh nak cakap tu, memang teruk la. Syukur Joe Lee cepat je bawak kamu ke Klinik. Dah la malam kamu ada Open Mic Gig dengan Aizat dan Anas Amdan. kat Ampang. Dalam keadaan tak sihat macam tu, aku risau kamu tumbang. 

Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... yang risau nya cuma aku. Kamu siap boleh perform 6 lagu The Beatles. Amboiiiiiiiiii....... Patutnya kamu kena perform 3 lagu je. Tapi bila Aizat invite untuk nyanyi lagi, boleh pulak kamu accept. Dengan preparation nya yang hampir tak de sebab kesihatan kamu yang agak teruk. Hemm... 

Balik tu, Anas Amdan twit kamu,



Habis kamu perform, mereka asyik usik kamu memanjang. Tersengih je aku baca tweet tu. Kannnnn? Kalau sihat macam mana la agaknya eh? Agaknya aku pun menjerit sama kot kat depan stage sama macam crowd yang ada. Err.... tak. Saya nak duduk belakang stage. Hiks.. 

p/s : Biar orang nampak kita macam tak de apa. Tapi jangan biar mereka membuktikan mereka benar!


Menarik kat sini : Urban Groove 
Juga Di sini : Samsung Galaxy S2


7 kata-kata jiwang:

aliesha kirana said... BALAS

so kiut. jeles ke amni? hehheeh.. btol3... kene kuat utk semua ni.. hehehe..

Norhafiza said... BALAS

amni..kakNo takde la..kal labuan ni pun kakNo taktau ada ke tak..cuba amni cek on9 tp yg jesnis kotton tu tak pasti la..ni yg dapat cuba tolong..

http://www.tudungnur.com/index.php?option=com_content&view=article&id=110:tudung-roselle&catid=29:the-cms&Itemid=58

Tina Johari said... BALAS

faham mek ayat last ya. hehehe.

Bui Idzra Ryn said... BALAS

jeles yer..hehe..bertunang ngan artis,tpaksa sabar byk2..hehehe

nabillah bolhassan said... BALAS

cemburu itu perlu dear, utk kuat kan lagi sayang.. :)

Zura said... BALAS

6 lagu

Amni said... BALAS

dear zura,
6 lagu kenapa? Err...

Newer Post Older Post Home