Saturday, June 25, 2011

Sengaja Bagi Aku Menang Ke Memang Errr.....

Esok petang ada gathering blogger sarawak main bowling pukul 3 petang hingga 5 petang. Serius aku tak ingat jalan nak ke sana. Biasanya ada kamu yang boleh tunjuk jalan walaupun kadang-kadang sesat jugak.

Teringat 1st time main bowling masa kat Johor. Tak reti main. Tapi seronok pulak bila event yang aku dan kawan-kawan buat mendapat sambutan. Lepas tu terus exited nak main bowling. Balik Kuching, ada kawan-kawan pun kaki bowling. Memang best.

Kamu 1st time main bowling dengan aku dan kawan-kawan yang lain. Lepas tu beberapa kali main bowling berdua je. Bagusnya kamu sebab baru pertama kali main pun dah macam pro. Gara-gara tiru gaya orang lane sebelah nyer style. Dah la pemain professional. Amboiii...

Tapiii... Bergaya pun masuk longkang. Err.. Habislaa.. Setiap kali aku menang game, mesti kamu cakap kamu saja je bagi aku menang. Kelakar! Sangat tak puas ati kalau kamu kalah sebab kamu saja nak bagi aku menang. Baru nak exited aku dah pandai main. Macam la kan..

Tapi aku tak kisah dah menang ke tak. Yang penting, aku mesti kalahkan aku nyer record setiap kali game. Yeahh! Tak sabar nak main bowling esok petang. Lagi best kalau ada kamu. Mujur ada sis vivian. Tak de segan sangat. Dah la aku ni pemalu.. Errr...

P/s : lagi tak sabar tunggu kamu balik kuching..

5 kata-kata jiwang:

fiezah91 said... BALAS

esok bowling owh.lupak kamek koh. hehehe.. mek pemalu..adesss =="

ainz said... BALAS

kecewa tak dapat join.. :(

Zura said... BALAS

dah lama xmain bowling...

Qyrn Dishdush said... BALAS

wahh, best gilak jak bunyik. btw, syggg, kmk dah review blog ktk ;)

Amni said... BALAS

dear fiezah,
pegi laa....

Dear ainz,
alaa... Next time k...

Dear zura,
lama jugak tak singgah sini kan.. Hiks..

Newer Post Older Post Home