Thursday, June 23, 2011

GRAPEVINE by nuffnang

Masa jalan-jalan blog Cik Eka, ternampak iklan ni. Terus klik. Eh? Tau-tau ada promotion. Rasanya dah lama ada kan? Yang menariknya, yang ni nyer promotion, win-win situasion. Maksudnya? Dia bagi benifit untuk pembaca dan penulis blog ni kalau sebarkan pasal iklan GRAPEVINE by nuffnang ni. Kalau ada nampak iklan ni kat blog ni, isi tau kotak nya.. perlu share kat fb or twitter dan sewaktu dengannya, lepas tu, jangan lupa letak email.. dari situ, even awak bukan blogger pon awak akan dapat duit jugak. Seronokkkk! Saya tak reti nak terang. Tapi harap gambar yang saya sertakan ni boleh membantu lah yer. Jom!




KLIK pada gambar untuk besarkan ya.

Kalau nak lebih faham, terus ke link churp-churp ni ya! Jom! Tak semestinya kena jadi blogger baru boleh dapat keuntungan kan? Yang bukan blogger pun boleh. 

8 kata-kata jiwang:

EYFAalias said... BALAS

eyfa dh jumpa 8 iklan grapevine. ehhee

Cik Eka said... BALAS

hehehehe
a ah dapat bape tah sekali unique click..
iklan dia mak ai panjang..
kira anak beranak nuff lah ni...

NuSaNa NoSa 91 said... BALAS

wahahahaa~ keen dh click.. pas amni jd kaya, jgn lupa blnja keen.. tehehehee~ ^_^

GaRy™ said... BALAS

okeh...kenapa gary x taw pasal kewujudan blog yang femes ni??!!! gary follow cne yer~.. huuu...huuuu..

ainz said... BALAS

comelnye! amni tak letak grapevine ke kat blog ni? boleh letak kat blog,sy rase..sy pun tak pasti...kene explore lagi..

bspotgurl said... BALAS

noted :)

Amni said... BALAS

Dear Eyfa,
iyerr.. kat mana tu?

Dear Cik Eka,
tu la kan.. panjang giler.. sampaikan nak print screen pun tak muat semua.. hehehe...

Dear Nusana,
kalau kaya la kan?Hahaha...

Dear Gary,
saya tidak femes..=) thanks follow....nanti jenguk balik...=)

Dear ainz,
err... dia cuma akan muncul sekali sekala dari iklan.. tapi tak dapat nak letak kat blog... huhuhu...

Nurnajwa said... BALAS

Best dpt duit byk ni. Nk try ahh.

Newer Post Older Post Home