Thursday, June 23, 2011

Pengumuman Penting Untuk Blogger Sarawak!!

Ha sudah. Pengumuman ni memang sangat penting terutama untuk blogger Sarawak. Kan patutnya gathering untuk bowling hari sabtu ni kan? Tadi last minute kawan call bagitau hari sabtu ni event terpaksa di cancel sebab lat minute mereka (bowling kristal) ada tournament. Benda ni memang selalu berlaku, cuma tak sangka akan berlaku pada sabtu ni.

Jadi, mintak semua blogger Sarawak yang terbaca entri ini untuk maklumakan dengan yang lain-lain, gathering blogger sarawak untuk bowling akan di tukar kepada,

Tarikh: 26 Jun 2011
Hari : ahad
Jam : 3-5 petang
Tempat : bowling kristal, everise, bdc, kuching,
Lane : 18-20

Sebarang kesulitan sangat dikesali. Moga dapat jumpa pada hari ahad petang okey? Thanks a lot...

6 kata-kata jiwang:

kathy tuah said... BALAS

bolehlah kmk join tok ^^,

Tina Johari said... BALAS

wahh. bestnya. mun kmk di kuch, mok juak kmk nilit dari jauh. hahaha.

fiezah91 said... BALAS

ohoooo..tukar tarikh meyh? hehe. nasib terbaca.mun sik, sia2 jak dtg.hehehe

Amni said... BALAS

Dear KT,
boleh2.. Sila jak.. Boh malu2 k.. Hehe...

Dear Tina,
alaaa.... Nilit dr jauh jakk.. Hehe.. Dok la lepak sekali.. =p

Dear fiezah,
jumpa ahad kelak.. Jgn sik okey.. Hehe... Thanks dear.. Pdh ngn sidak lain juak.. Hikks..

zahidah dihaz said... BALAS

okay...checked!!


New Entry:Kenangan: Aku, lampu dan radio

Syahirah Suhaili said... BALAS

ada nak pasal logo kuching blogger ya..mok kmk merik coding ya ngan ktk ka? hehe..cney nak anta ow..dlm tok nya xleh da html DIV ya..lam fb jak ow..or email..lak berik jak email tak or apa k ngan kmk..

aiseh..nak main bowling ya..mek ahad ya xpat pg..ada keja family tyme ya..huhu..coba minggu cgek gk tek..p yala,mlibat rami org juak nak..hoho..neway,have fun ya! :D

Newer Post Older Post Home