Thursday, June 23, 2011

Berita Baik Dan Aku Teruja

Dari semalam sangat teruja sampaikan aku tak boleh nak tidur. Tah papa la kan? Macam-macam yang aku fikir. Entah bagaimana lah hidup lepas ni. Apa akan jadi? Apa pulak ujiannya? Apa hikmah disebalik semua ni. Aku tak mampu nak cakap banyak. 



Yang lama di sini, pasti tahu kan betapa lama nak menunggu semua ni. Dan semalam, bila Joe Lee umum je kat twitter, exited sangat. Dalam banyak-banyak orang, ada yang nampak bakat kamu, ada yang berusaha untuk ketengahkan kamu. Dan dalam banyak-banyak orang, Aizat Amdan pilih kamu sebagai artis pertama yang dia produce. Dah tak terkata apa dah.

Mungkin tak pernah terlintas akan pergi sejauh ini. Tapi inilah kenyataanya. Rezeki kamu yang selama ini tak pernah putus asa. Aku doakan kamu berjaya. Doakan kamu success dengan apa jua yang kamu lakukan. Aku doakan kamu akan kekal dengan sikap merendah diri kamu. Macam-macam dulu-dulu. Aku tak kisah siapa Amir Jahari. Aku cuma nak, Mohamad Amirullah Bin Jahari. 



p/s : Saya kan PA seumur hidup kan kamu? Hikss!

20 kata-kata jiwang:

sukasuki said... BALAS

bagus la amni...very supportive.. =)

nabilah_2908 said... BALAS

alhamdulillah....

tumpang happy sama... :)

bila lagu Tampamu nak keluar radio..?hehe... :)

aqilah zulkefli said... BALAS

thniah syg.. :)

aliesha kirana said... BALAS

tumpang hepi utk Amni.. smoga Amir kekal dgn sifat rendah dirinya amin..amin..amin... goodluck utk Amir, smoga terus cemerlang dlm bidang ni. sgt bertuah sbb dipilih Aizat!

Cik Eka said... BALAS

tahniah amni.err amni,boleh join lagi x kontest amir tu

beautiful_rose said... BALAS

HAHHA SWEET WEET NYE AMNI MCM GULA2.
SOKONG MIRUL SELALU YE...... =)

Amni said... BALAS

Dear Sukasuki,
hiks.... kalau awak jadi saya, awak akan buat benda yang sama kan dear? hiks....

dear nabilah,
dalam masa terdekat.. thanks dear..=)

dear aqilah,
thanks dear..=)

dear AK,
terima kasih tau..=)

d_tieah said... BALAS

Alhamdulillah.. Xpat ke final AF sekurang kurangnya rezeki nya kat tempat lain.. Huhuhu..



Entry Terbaru : Penyelesaian Isu Laman Web Disekat

Hanis MY said... BALAS

tahniahhhh akak pun seronok bila baca berita ni kat blog amni, kamu bertuah ada amni, and i know he appreciated ur effort... cepatlah tawen..hehe apakah? keluar topik sudey...

Amni said... BALAS

Dear d-tieh,
hiks... =) setiap orang ada bahagian amsin2 kan..=)

Dear kak hanis,
memang nak kawen cepat kak... hahahha..... thanks kak...=)

ainz said... BALAS

ehem...makin dekat la diambang perkahwinan nampaknye...kan amni kan.. ;p

Shakinah Sholehuddin said... BALAS

congratz ye.. =)

Mira Hana said... BALAS

waaa..seronoknya PA seumur idup.. :')

sergeant keroro said... BALAS

wah wah, tahniah!!

boleh cepat kahwin la ni :)

Amni said... BALAS

Dear Ainz,
hee... belum lagi la dear....

Dear Shakinah,
thanks dear..=)

Dear Mira Hana,
hahahhahhaha,,,,,,=p

Dear SK,
hiks... insha allah.. doakan...=)

Alexandriana Alia said... BALAS

OMG.. I baru tau yang this guy ni ur fiance. aduhai, terketinggalan nya saya sumpah malu taktau nak tutup muka pakai apa. muahahhahaa

NuSaNa NoSa 91 said... BALAS

wahhhh~ hebatnya.. tahniah!!

tu la.. klu org berbakat, akan ada yg nmpk~ ^_^

[sutera kasih] said... BALAS

like i said before this, bila nmpk amir, terbayang aizat..syukur alhmdulillah, semoga amir dpt ikut jejak mcm aizat :)

orens@nQuiks said... BALAS

hee suke amni!! supportve !!

Hani Niza Ramli said... BALAS

tahniah amni...:) wahhhh PA SEUMUR HIDUP?HUHU

Newer Post Older Post Home