Thursday, June 23, 2011

Tak Sabar-sabar

Semalam kamu private massage aku facebook. Memang kalau dah kat dalam majlis, macam mana nak call kan. Terus tengok facebook dan ada lagi satu berita baik. Kamu post kat blog kamu jugak. Rasanya ramai yang dah tahu jugak kan?


klik untuk besarkan

Tu dia. Kamu akan join Konsert Aizat di Kuching pada 16 Julai. Insha allah masa tu jugak akan dikenalkan kamu sebagai artis bawah KASIGEGAR Entertainment. Jadi, harus la kan kamu akan balik Kuching? sangat seronokkkkkkk! Tak tau dah nak cakap apa. Tak sabar nak jumpa kamu. Birthday minggu depan tak dapat balik pun tak pe lah. Asalkan akan balik jugak dalam masa terdekat.

Aku : Abg belanja orang tiket VIP.

Kamu : Tak payah la.. B kan PA abg.. jadi, mana-mana, ikut abg je la..

Aku : Seriussssssss?

Kamu : Yer laa... semua roang tak kisah la.. Aizat pun okey...

Aku : PA merangkap driver yerk?

Kamu : Ade plak...

p/s : Orang kat Kuching, jom turun ramai-ramai.

19 kata-kata jiwang:

Cik Eka said... BALAS

serta merta jadi PA

hihihihihihihi

besnyaaaa

ainz said... BALAS

memang confirm la mirul balik bulan julai ni.. ;)

Qyrn Dishdush said... BALAS

x sabar ny lok nk jumpa gerekkk. grr :/ jiwang aee. haha.

*Vivilicious* said... BALAS

u pergi ke? ;)

Hanis MY said... BALAS

oh nooooo nak ituttt bestnya Amni! jgn lupa update utk tatapan akak di sini ya sob sob..

nabilah_2908 said... BALAS

seronoknya dia...

seriuske jadi PA...? kerja macam mana...? huhu.. :)

Ayuraza said... BALAS

saya baru tahu rupanya awak tunang amir semalam..hehe :P tu pun sebab tengok kat blog dier.... :P

labulabi said... BALAS

pa polah rah kuching ajak.polah juak rah miri.kmk org pun mok nangga juak.hehehe

Anisa Hang Tuah said... BALAS

okeh,.
all the best kuching!

Amni said... BALAS

Dear Cik Eka,
sebelum ni kan memang PS. Hiks... =p

Dear ainz,
yup! confirm balik.. hehe...

Dear QD,
hahahhah... kitak sik sabar nak jumpa gerek kitak? ekekek....

Dear Sis V,
hahahhahah... kmk detect kitak dari nuffnang tdk..=P Harus i pegi kan? hiks...

Dear Kak Hanis,
insha allah kak... mesti punyer.. hehehe...

Dear nabilah,
heheheh... main2 la nabilah... tp memang PA pun selama ni kan? hiks...

Dear Ayuraza,
hiks...=)

Dear Encik Labulabi,
slow2.. hehehe.. baruk nak coba di kch lok bah.. hiks...

.sweet-ants. said... BALAS

jauh nye kat kuching
ape2 pon, all the best!

nawal addina said... BALAS

nak ikot !!! -.-

update ek nanti ?

Dayana AZ said... BALAS

wahh have fun and good luck ! :D

erolnukman said... BALAS

huhuhu..kenak sik d sarikei skali..hari ahad gik ya.maok pegi juakk....

Nurnajwa said... BALAS

Hehehehe, dpt jd PA tuuu :]

dLa Suri said... BALAS

skali lagi, sila kim slm kt aizat. Hehehe

Amni said... BALAS

dear zura,
hikss.. Nanti ada la kat sana tu.. =)

dear nawal addina,
boleh.. Insha allah nanti upadate ek..

Dear dayana,
thanks dear.. =)

dear cikgu erol,
ari sabtu la cikgu.. G la kch sekejap.. Pegi pagi, sabtu malam ya konsert, ahad balit la serikei balit.. Yerr...

Dear nurnajwa,
hahahahaha... Memang sentiasa pon jd pa.. Haha

Amiirah-Cassan said... BALAS

ala, jauh nye, even jom heboh kat kk skrg ni i can't go , huhuhu BTW, enjoy ya !! hehe

SPEK HITAM said... BALAS

okey saya ikut ye. hehehhe

Newer Post Older Post Home