Thursday, June 30, 2011

Malu Gilerrrr!Malu Gilerrrr!

Semalam serius keletihan. Sakit badan, sakit mata. Semua gara-gara nak siapkan report sebelum esok hari. Memang tak sempat nak singgah blog kawan-kawan gara-gara nak siapkan report. Syukur dah hantar untuk di review senior Env. Officer. Jadi, ni boleh lah mengaktifkan diri sebelum tugasan seterusnya datang.

Dek kerana keletihan sangat petang semalam, aku tertidur semasa tengah cakap dengan kamu. Tak tau dah apa aku cakap lepas tu. Tau-tau bila aku terbangun, kamu dah letakkan telefon. Aku nak SMS kamu, say sorry. Tapi tertidur balik. Entah bila, hp berbunyi, terus aku angkat dalam mamai.

Malam, aku tanya kamu,

Aku : Ada tak abg call balik petang tadi?

Kamu : Tak de pon...

Aku : Seriussssss? Orang ingat abang tau.. tau je la suara bangun tidur macam mana kan? Alamak...

Kamu : *gelak gila*

8 kata-kata jiwang:

anyss said... BALAS

Assalamualaikum,
Hu hu hu sadis betul! nasib baik tak tertido masa cakap dengan boss la la la

Mommy Fara said... BALAS

Wow! Teringat zaman bercinta dulu. BErgayut smpi tertido!

**::CIKNUURUL::** said... BALAS

tettt,.kantoi,.huhu,.xsenonoh!,.

Umie Nadhirah said... BALAS

Ya nang kepak lah, sampe tertido .

tedah.

Anne said... BALAS

hehe..kmk pun pernah gia juak :)

white rose said... BALAS

ala xpe...
amirul suka...

hahaha...

ztie said... BALAS

yala.. sapa nyuruh.. lenkali saut tpon dlm mamai ya nyanyi2 k. adala entertainment ckit. ekeke

Amni said... BALAS

Dear annys,
wslam wbt... hehe.. ada 2 je kan...=)

Dear mommy fara,
hehehehe... tak nak buat lagi kak.. hahaha.. maluuu....

Dear Cik Nurul,
ekekeke... tu la kan...

Dear Umi,
nang kepakkkk... seriussss.....

Dear kak anne,
yalah o kak anne... kadng sik perasan pun.. heheh...

Dear Ustazah Rose,
amboiiiiii,,,,,

Dear ztie,
lol! nasib uuuu... mun urang lain.. sik tauk siney gik nak kah muka.. ekekek...

Newer Post Older Post Home