Friday, June 24, 2011

SEGMEN TAK KENAL MAKA TAK CINTA : DIARI ANAK SENI

Amboiiiiii! Tajuk segmen bukan main eh? Nama pun blog jiwang. Jadi kalau nak buat segmen, harus la kan tajuk pun ala-ala jiawang gitu. Ni sebenarnya segmen ke dua blog aku. Segmen pertama yang hari tu, pemenang akan diumumkan pada Julai. Sebabnya kena curik masa kamu untuk baca dan pilih entri mana yang akan dapat nombor 1, 2 dan 3. Serius aku terharu dengan sambutan yang agak luarbiasa. Dan ganjaran RM100 untuk pemenang tempat pertama sedang menanti. Terima kasih tau.


* * * * * * * * * * * * * *

Segmen ke dua ni saya namakan sebagai SEGMEN TAK KENAL MAKA TAK CINTA : DIARI ANAK SENI . Bila Amir Jahari cakap je nak aktif blogging, saya terus terfikir nak buat segmen ni. Kalau tak blogger yang nak support blogger,siapa lagikan? Amir Jahari tak tau saya buat segmen ni. Saja nak bagi dia surprise. Harap niat saya tak disalah-ertikan ya. Jom!



Syarat Penyertaan,

1) Letak tajuk sebagai SEGMEN TAK KENAL MAKA TAK CINTA : DIARI ANAK SENI

2) Tak perlu follow blog ni. Just perlu follow Blog Amir Jahari, AMIR JAHARI DIARY.

3) Buat karangan pendek atau panjang (terpulang) dengan gaya tersendiri yang menarik untuk kenalkan blog AMIR JAHARI DIARY. Maklumat pasal Amir Jahari boleh didapati dengan mudah kan?

4) War-warkan segmen ni dan tag 3 orang ya, bagitau mereka dan jangan lupa link kan entri anda di sini.. *Sigh*

5) Tarikh tutup? JUMAAT, 24 JUN 2011. Pemenang akan diumumkan pada birthday saya, 28 Jun 2011.


Hadiah :

Plan nak bagi barang. Tapi serius saya memang tak de kesempatan nak poss barang. Tapi mungkin akan dipertimbangkan. Terfikir nak bagi beg duit, handbag atau novel untuk perempuan. Lelaki? Masih dalam pertimbangan. Harga barang? Dalam range kat bawah ni.

Tempat Pertama : RM50

Tempat Kedua : RM30

Tempat Ketiga : RM20.





p/s : Kalau ada soalan just drop komen kat sini ya. Dan kalau nak lebih cepat, tweet saya kat AMNI_AMIRUL. Setuju? Jom!


p/s : ni entri melekat sampai Jumaat minggu depan. Scroll kat bawah untuk latest entry. Thanks ya.. =)

39 kata-kata jiwang:

labulabi said... BALAS

bleh join kak tok.hehehe

ainz said... BALAS
This comment has been removed by the author.
Hanis MY said... BALAS

wahhh ada segmen gitu i likeeee ada masa akak join ye amni cyg...

nabilah_2908 said... BALAS

birthday Amni dah dekat dah eh...huhu..

insya'Allah..kalau xde pape halangan sy join yupp... :)

[sutera kasih] said... BALAS

amni, ktk pun segmen ka??mcm best lah hehe..insyaAllah kmk ada masa kmk join k..tanda support ktk :)

Nurnajwa said... BALAS

Surprise utk dia? So nice~ ;)

nawal addina said... BALAS

rajin nya :))

[sutera kasih] said... BALAS

kmk dh join segmen ktk..support member blog :)

http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/06/segmen-tak-kenal-maka-tak-cinta-diari.html

ztie said... BALAS

nah!

http://innit.nuffnang.com/view/1728541

amik link tok. Sikda tag org. Just nak tulong promote :D

EyanaNoorAzlan said... BALAS

join ctok..hihi..nice blog =)bluee

.sweet-ants. said... BALAS

contest lg wah!
kali ni kasi can org lain plak join ;) lately blog x usik sgt lah.. huhuu

MulutPayau said... BALAS

Wah...!!!!! ni kira srprise utk si dia lah kan....bagus2....akak sokong..

fyna said... BALAS

waaaa..beshnye.
nak join la.


kamoo..
psl BE tue kan.
meh cnih fb kamoo.senang nak explain.
:)
bley?
tak pown add fb fyna je.

orange_2707@yahoo.com
[nak add bgtaw nama amni taw.nnti takot fyna x app plak.]

misya mialen said... BALAS

Hhihi...tok orang kuching, Ya;D kamek pun duduk kuching;D

Adzriel @ Liza AB said... BALAS

cash lagi senangkan.. transfer akaun je. eh! besday sama dgn arwah ayah akak ni.. kenalah kenal Amir barulah boleh joinkan.

Dayana AZ said... BALAS

wow lumayan betul! amni, jgn la segan2 ;) kte kne terjah je hehe, dorg tak smbong pun senanye :D

Fina Sophie said... BALAS

omg awek amir AF9? omg omg hahahaha

X.a.n.a said... BALAS

http://xanahanami.blogspot.com/2011/06/segmen-tak-kenal-maka-tak-cinta.html

tenkiu invite,,,,this is my link..i've join this =)

Jue said... BALAS

2 hari gik!
luput ku!hahaha
kelak molah =)

nabilah_2908 said... BALAS

nak hantar penyertaan..hehe.. :) :)

BLOG REVIEW CUM CONTEST

NuSaNa NoSa 91 said... BALAS

ni segmen utk berkenalan ngan amir tu ke?? =.=

Amni said... BALAS

Dear@NuSaNa NoSa 91,
ni segmen nak kenalkan blog Amir Jahari. Nak bagi semangat dia soh blogging.. hiks...

arfah said... BALAS

wahhhhhhhhh...macam menarik...dah follow kamu :)

ainz said... BALAS

nak hantar penyertaan jugak! ;)

PENYERTAAN SAYA

dLa Suri said... BALAS

Ahh lamanye tk dtg sini, rindu amni!

arfah said... BALAS

http://arfahajleaya.blogspot.com/2011/06/segmen-tak-kenal-maka-tak-cinta-diari.html

ikut serta!!! :)

tieykah said... BALAS

Macam besh!Rasa nak join.

Tapi tak cukup seni la plak.

Cik Eka said... BALAS

EKA JOIN

http://ekahafizy.blogspot.com/2011/06/segmen-tak-kenal-maka-tak-cinta-diari.html

kotak bulat said... BALAS

er..xkenal la..
tp xpe..lau ad masa, kb join ye.. :)

Jue said... BALAS

my dear, tok submission ku for contest tok ^^

http://juestan.blogspot.com/2011/06/tak-kenal-maka-tak-cinta.html

Qyrn Dishdush said... BALAS

Qyrn udah join yaa.

http://qyrndishdush.blogspot.com/2011/06/segmen-tak-kenal-maka-tak-cinta-diari.html

hope juri suka gitu ;)

Intan sue'raya said... BALAS

hye,,hye,,hye!..tuto yang awak request suda saye buat..
pagi sni.. http://myblog-masammanis.blogspot.com/2011/06/gambar-bergerakmarquee-picture.html

FARAH AKAFAERRA said... BALAS

kmk dah join ;)

http://farahribenacreamsoda.blogspot.com/2011/06/segmen-tak-kenal-maka-tak-cinta-diari.html

BeeWhiteRoses said... BALAS

sedang berkenalan dengan blog tok..hik3

Syahirah Suhaili said... BALAS

yeah..amni..sempat gk mek join..hehe ^^

http://adielasyahirah.blogspot.com/2011/06/segmen-tak-kenal-maka-tak-cinta-diari.html

si cantik sally said... BALAS

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-tak-kenal-maka-tak-cinta-diari.html

hehe..sy join wlaupon terlewat skit...maceh

si cantik sally said... BALAS

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-tak-kenal-maka-tak-cinta-diari.html

hehe

Fiffy Flower said... BALAS

http://hey-gangstababe.blogspot.com/2011/06/segmen-tak-kenal-maka-tak-cinta-diari.html

kak! link kmk. lom terlambat nakkk :)

si cantik sally said... BALAS

thanks sbb komen ..sy follow sini..mane shout box ..

Newer Post Older Post Home