Friday, June 24, 2011

GAMBAR OWNER BLOG YERDEH JIWANG! -AMNI

Kalau sebelum ni kalau aku letak gambar aku, mesti sekejap je kan? Tapi kali, aku nak letak permanent. aku takkan remove. Ini serius. Tiba-tiba tergerak sebab senior bagi gambar gambar baru kat aku. Aku sangat lah suka gambar-gambar tu. Jadi, nak share la kegembiraan aku ngan kamu. 

Makin terasa nak kongsi gambar aku, bila hari tu ada yang tercari-cari gambar aku untuk join Segmen Tak Kenal Maka Tak Cinta : Diari Anak Seni. Woooppsss! Sebelum aku lupa. Malam ni tau tutup segmen ni. Tepat jam 12 tengah malam. Siapa yang belum join lagi, meh la. Dah ada dah gambar aku ni. Tak yah risau. Amboiii... Macam ramai je kan nak kenal aku. Padahal nak promote blog AMIR JAHARI. Tiba-tiba aku yang sibuk-sibuk interprem.

Meh kongsi gambar aku masa buat site visit. 






Tu je gambar yang mampu aku tunjuk. Aku kan misteri. Hikss...

23 kata-kata jiwang:

*Vivilicious* said... BALAS

pa nama duduk tepi ya.sik gayat ka?

fiezah91 said... BALAS

adeh! pahal gambar dr tepi jak. sik aci. hehehe

Anne said... BALAS

kecik kiut jak orangnya:)

ainz said... BALAS

amni yang pkai kasut kulit bertopi kuning tu..ooooooo... ;p

Alexandriana Alia said... BALAS

cis, macam grrrrr!

nasib baik aku sabar. pfftttt!

Bui Idzra Ryn said... BALAS

yg pasti ktk bukan yg makey topi kuning ya nak..hehehe

aliesha kirana said... BALAS

alaaa! xnampak..tingin nk tgk amni.. heheeh

nunama said... BALAS

haha sweet! :)

Misteri giler! hihi

Umie Nadhirah said... BALAS

kmk nangga muka ktk HEHEHEHE :P

hani apandi said... BALAS

kecik molek jak :)

nawal addina said... BALAS

alah :(

NuSaNa NoSa 91 said... BALAS

ni buat site visit katne, amni?? =.=

ztie said... BALAS

misteri la sangat. hahahaha mcm nembiak sekolah rendah main tepi parit jak

.sweet-ants. said... BALAS

kecik je amni nih..;)

[sutera kasih] said... BALAS

ktk nang misteri hehe hope balit cnun hjg taun tok dpt jmpa ktk :)

ViLLa QaSeH said... BALAS

memang misteri...hihihi...

ikatankasihku said... BALAS

Lagi misteri, lagi org nak tahu.....hehehe

nabilah_2908 said... BALAS

si comel Amni... :) :)

thnks tuk link tu yupp..nnti bila free..sy singgah kt situ.. :)

Mawar Berduri said... BALAS

tak nak mukaaaa.. hihi..

nice.. walaupun dari belakang.. :)

Yann Mazian said... BALAS

aieee.. ne gmbr muka??? :P

AmirFX said... BALAS

Site visit ya macam g memancing ikan jak.. Ada oleh tek? haha...

Amni said... BALAS

Dear all,
thanks u so much.. nak kenal, kena jumpa in real life.. hiks...

Dear Sis V,
kmk bukan penggayat.. =p

Dear Amir,
sik pasti ada ikan.. mati leput semua ikand engan aek kotor ya.. hahah...

Pojiekyra said... BALAS

hehehehe kecik~~~ folo u here thanks for visitting me :)

Newer Post Older Post Home