Thursday, July 28, 2011

Kekasih Baru Tunangku

Malam tadi, masa menonton perlawanan bola sepak, kamu call.

Kamu : B, orang de cinta baru..

Aku ; Heyyyy! 

Kamu : Jap g orang sent gambar...

Aku : Okey... *mood ngah geram ngan bola. terfikir-fikir apa, siapakah cinta baru itu?*

Tak lama lepas tu...

MMS masuk. Kannnnn.......... grrr....... 




Lepas tu kamu call,

Aku : tak boleh la share cinta...

Kamu : *gelak* ini sayang baru.. cinta hanya untuk b laa....


Aku : *gelak besar. hilang fokus*

Kamu bagitau, kamu jumpa Sunkist tu masa pergi celebrate birthday Cikgu Amy Search kat Restoran dia. Sekali terdengar Sunkist tu mengiau kat dalam kotak Sunkist yang tertutup dan Sunkist kat dalam pasu bunga besar yang diletakkan semangkuk air. Sebab kesian, kamu bawak balik. Skang ni dah risau ngan Sunkist lebih dari aku. Haihh.... Kamu memang... Sunkist tu dah jadi priority skang... Err.....


24 kata-kata jiwang:

gadisbunga said... BALAS

salam. lama tak singgah blog ni.

sunkist nama dia?? hihi~

sukasuki said... BALAS

ala..sweet nye. hehe..nama pon comel

Aweyn said... BALAS

ahahaaha

bspotgurl said... BALAS

Fuh, ingatkan kekasih mane lak? terkezutt lor..hehhe

nabilah_2908 said... BALAS

hehehhehe...yer la sunkist kt depan mata..kecik lagi...harus la beri perhatian lebih.. :)

Isteri Encek Bard said... BALAS

comelllllllllllllll

Amni said... BALAS

Dear GB,
kannnn... lama tak jumpa.. errr... amni selalu je singgah blog GB.. jarang komen jer.. hehehe....


Dear Sukasuki,
hahahaha.... sebab dia jumpa kat kotak sunkist.. tu yang nama jadi sunkist... hehe...


Dear Aweyn,
hiks...


Dear bspotgurl,
hahahahaha....... nak kena ketuk ke dia? =p


Dear nabilah,
kannnn...... memang kalau dah namanya suka kucing, mana-mana jumpa kucing pun, kucing tu la priority... hahaha

fLo said... BALAS

kmk takut pusakkk...hohohoho..

Liana Ryan said... BALAS

comey nyer miao miao..

Bui Junaidi said... BALAS

haha..mesti jantung ktk dup dap ms nerimak sms ya nak...kekeke

Anne said... BALAS

Alalala....chumel kitten ya.

Qaseh Rasheqa said... BALAS

ur blog is so nice.i xmnt kucing...:p

dLa Suri said... BALAS

Jd anak angkt amni jgk la tuu, haha

Hanis MY said... BALAS

owh sungguh comel...nak pgg meow tu!!!...comelnya kamu jd papa kitten auwww pasangan yg sgt sweet!

cik helena said... BALAS

nama dia sunkist??kiutnya!

aliesha kirana said... BALAS

alalaala jgn jeles2 cik amni..heheehehe.. somel nama kuceng tu..hihihhi..sunkist!

Memey Baharom said... BALAS

HAHAHHA . kelakor . but comellnyeeee kucing 2

Amni said... BALAS

Dear Flo,
hahahahah... duhal... kiut bah..=p


Dear Liana,
comel kan? suka! hiks...


Dear Kak Bui,
sikda perasaan sebab fokus bola kak.. tapi gago juak mok tauk.. hahahaha


Dear Kak Anne,
Kiut kan Kak... geram kamek... grrr,....


Dear Qaseh,
hihi... thanks dear... hehehe....


Dear dla,
hahahaha.... dia ada papa, tapi tadak mama...=p


Dear Kak Hanis,
dia tu kan kak, ada2 je.. risau nya ngan sunkist tu, kalah amni.. habis laa... hari ni habiskan masa ngan sunkist tu jer.. haha


Dear Cik helena,
tu la sis.. nama dia sunkist... hahahaha...

C i k P i p i T e m b a m said... BALAS

comeyy nama dia dear ! haha . gerammm ! hrgailah sebaik2nya tau :)

miss Fyqa said... BALAS

ta mo jeles2 cik amni..
eheee~
vlog semperna ramadhan

zahidahwahid said... BALAS

cute namanya...hehehehehe...


New Entry: Derma Darah

Etong said... BALAS

ni amir af tu ka? kalau ya, serious baru tau dear tunang dia. hee
comel nama!

Miss Dolce and Gabbana said... BALAS

woh..sunkist..x da nama lain dahkah.buah oren minat kmk diberik nama kat kitten amir.huh :P

[sutera kasih] said... BALAS

dah mcm oren sunkist dh hehe

Newer Post Older Post Home