Sunday, July 24, 2011

Lagi Romantika De Amor

Sambung lagi cerita hari tu kat entri lepas. Tapi ini cerita tadi. Dah berapa hari asyik nak makan ais kacang. Tapi malas sangat nak driving beli sendiri sebab sorang-sorang. Mak aku bermalam kat umah adik aku.

Malam tadi mintak tolong cousin aku. Tapiiiii... Boleh dia tak belikan. Grrr... Petang tadi, ada cousin aku. Oh ya. Cousin aku lelaki. Memang dari kecik stay kat rumah aku ngan makcik aku. Sejak ayah dia meninggal. So memang close la. Kamu pun kenal cousin aku, pernah lepak sama jugak.

Sambung lagi. Petang tadi aku sms kamu cakap nak keluar ngan cousin aku. Belikan ABC je. Terus kamu call aku.

Kamu : tak payah la keluar ngan dia b..

Aku : lah.. Nape plak? Ngan wan la sayang..

Kamu : tak yah laaa...

Aku : *gelak habis. Hari tu soh aku decide sendiri apa aku nak buat kan?*

Kamu : bb... Tak payah la k...

Aku : alaaa...

Kamu : tak nak la b keluar ngan dia..

Aku : jelessss..... *gelak lagi*

Kamu : bb...

Aku : okey.. Tak payah...


Bila ingat balik, kamu memang ada-ada je. Kelakar. Memang tak boleh sembunyi jugak kecomelan tu. Err.. Kata nak jadi romantik dengan soh aku decide semua benda sendiri. Ahaks! Tu bukan romantik. Tu sakit! *sigh


p/s : love u always dear!

10 kata-kata jiwang:

♥ p a a n i ♥ said... BALAS

comel!! :D

Prince Halilintar said... BALAS

tu pon romantik ape..hahahaha

labulabi said... BALAS

hehehe.perasaan seorang lelaki.hehehe.kadang2 susah nak paham.wakakaka.

Amni said... BALAS

Dear Paani,
hehehehe...

Dear PH,
dah tentu lelaki akan cakap macam tu.. hahaha

Dear labulabi,
macam selalu jak susah nak dipaham.. gr..

aliesha kirana said... BALAS

haahaha kiutnyaaaaaaaaaa!

Hanis MY said... BALAS

fiwitttt very d romantika i likeee...

~AmyLiana8886~ said... BALAS

jeles la tuh..hehe

.sweet-ants. said... BALAS

ingatkan tajuk lagu terbaru amir..hahaha.. romantika bulan madu plak lepas ni ;p

[sutera kasih] said... BALAS

alulululululu...hehe

sah jeless

nabilah_2908 said... BALAS

mulut kata ya...hati kata tidak... :)

Newer Post Older Post Home