Thursday, July 21, 2011

Romantika De Amor

Dah lama tak meluahkan perasaan eh? Agaknya sebab banyak sangat nak ditaip tapi kesempatan makin kurang dek keletihan buat rasa tu kurang unuk meluah. Eh? Senang cakap, aku letih, jadi tak de mood nak taip. Nak jugak cakap putar belit kan?

Semalam borak ngan kamu. Merajuk sebab kamu nak jadi lebih ROMANTIK katanya.

Aku : abang pelik ah skang..

Kamu : kenapa?

Aku : dulu kan, setiap keputusan orang, abang sentiasa nak orang dengar cakap abang.. Tapi sekarang abang suka nak orang decide sendiri..

Kamu : abang bukan tak nak masuk campur.. Tapi abang nak bagi kebebasan ngan sayang..

Aku : lah... Ape pulak?

Kamu : bukan macam tu lebih romantik ke? Abang ingatkan kalau macam tu lebih romantik..


Lebih romantik katanya kalau bagi kebebasan. Aku gelak berabis. Takut aku cakap kamu mengongkong ke?? Padahal bila aku cakap nak keluar malam tadi, banyak soal jugak. Lots Of Love!

10 kata-kata jiwang:

[sutera kasih] said... BALAS

wiwiwitttttttt...comel ktk duak ya..hehe

beautiful_rose said... BALAS

itu tanda dia sayang ambil berat pasal ko.....

niesh™ said... BALAS

hahaha. eksen jak ya. nya nang mok tauk juak bha ktk mk kua dgn siapa,g cne,pa d plah. macam2 gk la.

Cik Shiqa said... BALAS

shiqa pernah kena situasi mcm ni. cam pelik kan. rupanya dia dah kurang ambil berat kita. last2 terputus sebab dia kawen ngn org lain.

but syukur sebab lepas tu bertemu en.Dot.heheh just nk share pngalaman je.

~AmyLiana8886~ said... BALAS

sweet........

miss Fyqa said... BALAS

dia sayang tu, :))

Hanis MY said... BALAS

ehehe gimik aje tu... apapun amni n kamu pasangan paling sweet pernah akak kenal!

Amni said... BALAS

Dear Syaza,
hahahaha.....

Dear rose,
tak kira.. cam tak amik berat pon..=P

Dear niesh,
ehemmm... macam pengalaman dikpun jak deng,, hiks...

Dear Cik Shiqa,
hehehe.. lain org lain ragamnya kan...hehe.. thanks for sharing...=)

Dear Amy,
habis la.. pengsan orang asyik baca entri macam ni.. ahaha

Dear Miss Fyqa,
insha allah.... =)

Dear Sis Hanis,
akak.. doakan jodoh kami hingga syurga.. hehehe..

aliesha kirana said... BALAS

aaa AK dh merasai prasaan romantik ni. hihihih... AK doakan jodoh Amni dgn Amir smpai syurga! amin...

nabilah_2908 said... BALAS

hahahha...ada2 je...kebebasan itu romantik yer...? baru tau... ;)

Newer Post Older Post Home