Thursday, July 21, 2011

Konsert Urusan Aizat Amdan : Video Tanpamu - Amir Jahari

Ini video terakhir kamu masa Konsert Urusan Aizat Amdan masa kat Kuching hari ni. Ya kamu men acoustic version je sepanjang tour ni. Insha allah kalau ada rezeki, kamu akan bawak band sekali. Tp kalau aku, lebih prefer kamu main acoustic. Cam tu la identiti kamu selama ni.

Lagu TanpaMu ni single pertama kamu yang dah pun dimainkan di corong-corong radio. Semua kawan-kawan aku dah dengar kat radio, tapi aku sampai sekarang masih lagi belum. Haisshh!! Sapa yang nak dengar di radio, boleh la request. So far, semua radia sangat sporting nak putarkan lagu single kamu, TanpaMu (Amir Jahari).

Seperti yang aku bagitau sebelum-sebelum ni, semua lagu kamu, sepenuhnya adalah hasil ciptaan kamu sendiri. Dan Aizat pun introduce kamu kat orang as singer and songwriter. Itu cita-cita kamu. Nak menghasilkan karya-karya sentuhan kamu sendiri.



malam tadi lepak ngan best friend dari tadika,

Wawa : weyh! Lagu amir tu macam dah professional seyh.. Ingatkan orang lain buatkan untuk dia..

Aku : tak la.. Semua lagu dia buat sendiri..

Wawa : ko bila lagi?

Aku : LOL!

5 kata-kata jiwang:

Anisa Hang Tuah said... BALAS

amni..
if dah buat lagu sendiri,bagi la kitorg dgr :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

wah gaya bruno dah ada..hihi

erolnukman said... BALAS

strumming gitar ya,nang power..best! meremang bulu roma..hehehe

Amni said... BALAS

dear anis,
hahaha... Takde nyer... =p

dear wani,
ada org panggil dia bruno malaysia.. Haha...

Dear cikgu erol,
hehe.. Main ngan emosi nya ya.. Ada guitar d tgn, jadi lah nya.. Mun sikda guitar cam sik idup jak nya.. =D

.sweet-ants. said... BALAS

amni boleh jd composer amir.. kan?

Newer Post Older Post Home