Monday, July 11, 2011

Pembantu Peribadi Tak Rasmi

Dah berapa hari tak update blog. Gara-gara rahsia hari tu. Rahsianya,  kamu a.k.a Amir Jahari, dah balik Kuching. Sabtu lepas. Balik je terus pergi beli kek Birthday anak sedara kamu, Balqis sempena hari lahir yang pertama. Konon nak buat surprise. Sekali yang ada kat rumah cuma mak kamu. Kelakar giler masa tu.

Kata nak buat surprise. Tapi masalahnya kat facebook letak gambar kat airport. Dah tentu la surprise nya tak jadi. Tapi sekurang-kurangnya dapat buat mak kamu etrsenyum pun dah cukup baik kan? Dan tujuannya memang itu.

Petang, terus ke Dayang Food Corner, jumpa Mr. Atiqah. Serius dia terkejut. Mana taknya. aku bagitau, kamu balik on 13th July. Sekali.... 9th July dah terjengol kan? Amboii.. happy je kamu jumpa Mr. Atiqah. Lepak sampai dekat nak Maghrib. Lepas tu, malam ziarah dan buat promosi sekali untuk Urusan Aizat Amdan, #Borneotour. 

Balik rumah dah agak lewat. 

Sambung Ahad, awal pagi dah jogging. Breakfast kat Dayang Food Corner. Tengah hari celebrate birthday Balqis. Petang tengok movie, malam plak ada dinner dengan family kamu kat Ilq-ileq cafe sambil ziarah kawan-kawan. Adoyaiiii.... Serius dah lama tak buat kerja ke sana ke mari. Sebab memang jarang keluar bila kamu kat KL.

Malam ni plak ada promotion lagi. Kat Kubah Ria Food Court. 7.30 malam dah start. Jumpa kat sana. Err.... I mean, jumpa team promotion untuk Urusan Aizat Amdan kat sana. Ada kamu juga. Aku cuma pembantu peribadi tak rasmi. 

Aizat dan parents datang hari Rabu. Ada promotion kat Kopi O Corner, Rabu malam, 7.30 malam. Ada Aizat Amdan dan kamu di sana. Altimate mai Kuching hari Khamis. 




p/s: Akan update yang lain-lain lagi nanti. Nak perkembangan lebih lanjut, boleh follow kat twitter @Amni_Amirul. Thanks...=)

15 kata-kata jiwang:

Anisa Hang Tuah said... BALAS

yeay..
nnti amni upload gambar yee
:)

Amni said... BALAS

Dear Anis,
insha allah dear..=)

Mira Hana said... BALAS

yey urang ya datang balit..*suk aty*

Cik Eka said... BALAS

wahh sibuknyer kan amni..hehehehe

Niena Pengembara Ilahi said... BALAS

:)

nabilah_2908 said... BALAS

bila nak celebrate bdy Amni pulak..? :) :)

~AmyLiana8886~ said... BALAS

bestla tunang dah balik ey..

syahira ariff said... BALAS

eh nak jumpa aizat gak
kem salam kt aizat yer
dengki betol

amni..biasala
sy dah lama x blogging
dkt setahun rasanya
skrg lps exam bru nk smbung balik.hee

syahira ariff said... BALAS

btw,kata kata kt header tu sgt sweet
:)

[sutera kasih] said... BALAS

urghhhhhh rugi kmk sikda d sia...

ztie said... BALAS

kamek officially jeles

aleen aiden said... BALAS

hahah,adeh..surprise xjadi.

Hanis MY said... BALAS

bestnyaaa mesti amni happy kan... teringin sgt nk g concert tu do updates dear!

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said... BALAS

dear nembiak kecik comey...sila ke belog kak vee untuk amik award..n jawab tag =0).

Prince Halilintar said... BALAS

betul2 busy kan..semoga semuanya berjalan lancar ye =)

Newer Post Older Post Home