Tuesday, September 20, 2011

Planning~

Semalam lepas kamu training dengan sessionist kamu untuk recording Muzik-muzik esok, kamu borak ngan aku. 

Kamu : Jadi ke nak belajar menjahit?

Aku : Jadi-jadi. Start bulan 10. Kalau dah start nanti, susah lah nak ke KL lagi...

Kamu : Tak pe.. belajar dulu. Nanti b boleh buatkan baju untuk show abang.. Abang design, b jahitkan..

Aku : wah! best!!!

Kamu : Lagi senang kan....

Aku : Tapi abang perlu fokus dengan muzik dulu la... 

Kamu : Abang buat design masa lapang jer.. Practise!



Tengok! Macam-macam ada kat kepala ni. Start bulan 10, kelas menjahit pada hari Sabtu. Memang tak boleh nak continue kelas Gitar hari Sabtu la. Dan nampaknya plan kelas piano tergendala. Fokus dengan menjahit dulu. Kamu pun minat menjahit. Lagi minat dari aku. Siap boleh design dan jahit sekali. Kamu kan... semua benda perempuan buat kamu minat buat. Tadi masak bubur daging pulak untuk lunch. Aku sempat video call dengan kamu masa kamu masak tengah hari tadi. Aku nak lawan? Memang confirm kalah. Ni yang nak belajar menjahit bersungguh-sungguh ni. 


p/s: Tahun depan aku pastikan baju raya aku dan kamu, aku yang jahitkan. Siapa pandai menjahit kat sini?

6 kata-kata jiwang:

Namee Roslan said... BALAS

sini tak reti menjahit. sini pun tengah belajar guitar. haha semata nk jadi romantic macam kamu milik amni tu. keh keh :D

eeir said... BALAS

waa. talented ktk tok dear. pat jait bju mek lak keyh? hihi .. gud luck for everythings!

labulabi said... BALAS

banyak na juak kelas eh.hehehe.

~AmyLiana86~ said... BALAS

amy pandai gak sikit2 jahit tu pun baju kurung je..mak yg ajarkan..tp xpraktik mane..huhu

[sutera kasih] said... BALAS

cne ktk belaja njait ya deng?

Terbang Bersamaku said... BALAS

sy mmg tak reti menjahit..sbb tak minat..tapi ade keinginan jugak nak belajar menjahit nie..

Newer Post Older Post Home