Sunday, September 18, 2011

PENTING SANGAT!

Guys, nak tanya, blog aku ni jiwang sangat ke? Serius ni. Kalau baca, tolong jawab ikhlas yerk.. Tak kisah la apapun pandangan, aku terima.

Kalau jiwang, boleh sampai buat orang muntah ker?

Nanti aku update kenapa aku tanya yerk. Thank u so much!





P/s : thanks yang baru follow.

21 kata-kata jiwang:

cik Beskod said... BALAS

ok jak.. kmek xda masalah time baca blog kitak.. kmek suka baca bah hehhe

fiezah91 said... BALAS

sik da la jiwang gilak pun. sik termuntah pun mun baca blog ktk.. :)

Miss Dolce and Gabbana said... BALAS

nak kata jiwang sangat sampai termuntah tu tak adalah.Ok lagi rasanya.Kenak bah Amni ada org komen blog ktk ka? Still ok for me then. :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

aha tak jiwang pon la amni..
ada yg kata jiwang ka?

Faizal n Fashitah said... BALAS

Jiwang ka? kali juak.lamak juak sik baca blog tok ekekeke..

Hana Soffelia said... BALAS

Tak adalah jiwang sampai nak termuntah. Sweet sgt2 bla baca. I loike. ^_^

aliesha kirana said... BALAS

ok je! nama pun yerdeh jiwang, mestilah jiwang, kalau dorg harapkan blog ni xjiwang, biar ajelah dorg amni. suruh dorg masuk blog lain. AK suka baca! tak perlu ubah apa2 dh cara amni tu. hehehe

d_tieah said... BALAS

Ok jak.. Not bad lah.. Tok kan nang blog cam diari ktk ngn tunang.. Huhuhu..

Kathy Tuah said... BALAS

sejak kmk follow blog ktk, kmk rasa okay jak ^^

Jue said... BALAS

bg ku ok jak sbb ku dah besa bc blog ko dr dolok smpei nek tok cuma jarang komen jak =)

but u do know ku oways support ko =) together ngan flo, ztie, amir, erol etc =)

Prince Halilintar said... BALAS

ok jer..tapi klu jiwang pun ape salahnya..prince layan jer..hehe

eeir said... BALAS

HAI DEAR! bg mek nak? ok jk bah. xslh dlm kita cerita hal jiwang bah. sweet apa. utk tatapan s hadapan gk da .ehe. siyesly! mek bc , mek enjoy . xda rs ingga pun . bahgia jk rs bc kisah org bahh. :)

naxirahShiitake said... BALAS

kmk rasa mek jiwang gik kot. aahahah. just fine bha blog kitak. hehe

labulabi said... BALAS

salamlekom.kmk datang nak raya.hehehe.selamat hari raya oi kitak.banyak sik dapat duit raya tek. :)

RepublicAku said... BALAS

keh3...nak komen pun ada tertulis..'16 kata-kata jiwang'....cam ner....

Namee Roslan said... BALAS

jiwang ? memang kt header ada tulis tu yerdeh jiwang. :D tp xdelah jiwang yg mengada yg smpai buat org rasa nk banned blog tu. serious :) jiwang mengada macam ni...

alololoo, windu bucuk. nak eluk baby. huk huk.

haha

YuiLight said... BALAS

Ok jak kmk rasa...mun jiwang xda la terlampau jiwang. Best baca...jarang komen jak..hehehe XD

niesh™ said... BALAS

kmk rasa best jak. senyum2 gk kmk baca. hahah. sweet glak ;)

Miss Dolce and Gabbana said... BALAS

Haha..boleh bayang macam mana expresi muka namee bila buat alololoo, windu bucuk. nak eluk baby. huk huk.

haha

[sutera kasih] said... BALAS

kmk dh baca blog ktk since blog ktk yg lamak deng..so skda masalah :)

Anonymous said... BALAS

Seyes memang jiwang karat nak mampusss! kekadang rasa nak muntah pun ada. hehehe

Newer Post Older Post Home