Saturday, October 22, 2011

Waaaa.... Jealous! Jealous!

Eh? Siapa tak cemburu kalau tengok pasangan kita mesra dengan orang lain kan? Nak-nak kalau yang dia mesra tu, lelaki atau perempuannya cantik dan hensem. Memang tergugat lah perasaan. Lagilah kalau pasangan kita tu menjadi tumpuan ramai kan? Heyyy.. tipulah aku kalau aku cakap aku tak cemburu kan? Tapi lama-kelamaan benda tu jadi macam lali. Walau pun kadang-kadang mengada jugak merajuk tah papa. 


Kamu : Kenak merajuk? (Merajuk kenapa?)

Aku : Ya.. shila amzah ya kacak... (Tu.. shila amzah tu lawa...)

Kamu : Eh? Sikda kerja kah nak sensitip-sensitip? (eh? tak de kerja ke apa nak sensitif bagai...)

Aku : Lah.. mestilahhh... dah la kamek suka sora shila ya, sekaliii.. nya minat sora abang... (lah.. haruslah kan.. dah la orang suka suara dia.. alih-alih shila amzah minat suara abang...)

Kamu : Macam miak kecik... (Macam budak-budak...)


Bengong! Bukan nak kena pujuk. Mengada-ngada macam tu, lagilah tak kena layan... 



kredit to monster


Serius aku minat gila dengan Shila Amzah. Bila Shila Amzah follow twitter kamu, cakap minat lagu Tanpamu, aku pulak teruja. Overrrrrrrr... kan? Tak nak follow saya ker kak Shila? Eh? Kakak ke dia? Err...Monster cakap Shila ni couple ngan Awi Rafael. Ye ke? Bukan AR suka orang lain ker? tetttttt... gosip!






p/s: Suka suara Shila dari One In A Million lagi.. 


10 kata-kata jiwang:

Nurnajwa KZ said... BALAS

Ahahaha, sekali sekala jealous takpe ;)

Namee Roslan said... BALAS

jealous tanda cinta la amni. itu benda biasa. bukan cemburu buta tu :) asal amir pandai jge diri. sy tgk amir tu pemalu. hehe.tgk kt muzik2. haha, cakap pun tunduk2 je.

Kathy Tuah said... BALAS

kdg2 jeles xpa bah..hehe

Amni said... BALAS

dear namee,
hahahaha.. Dia memang macam tu.. Tp kalau dah dua tiga kali jumpa org yg sama, dia akan ok.. Tp biasanya mmg dia bukan jenis org yg ckp banyak.. Heee...

fiezah91 said... BALAS

ecece. jeles indah nya. :D

Miss Dolce and Gabbana said... BALAS

aok sheila amzah nang kacak mun diat real.Pernah terserempak dgnnya dkt toilet KLIA thn lepas.hee :)

miss niedNied said... BALAS

ehehe ... shiela and amir dua2 sore bestt!!! ;)

~AmyLiana86~ said... BALAS

suka dengar shila amzah ni nyanyi lagu org puteh..best slen die..hehe

Anne said... BALAS

jeles sikit2 ok :) sayang bah ya..

labulabi said... BALAS

biasalah ompuan.hihi.

Newer Post Older Post Home