Saturday, October 22, 2011

Lamaran Untuk Encik Labu-labi

Bila aku baca komen En. Labu-labi kat entri Pra Wedding, terus aku rasa nak buat jugak Pra Wedding. Itu kalau abang aku tak cakap dia tak nak walikan aku kalau ada Pra Wedding segala la. Serius aku suka idea En. Labu labi.



Kalau lah tak boleh buat Pra Wedding, mungkin lepas akad kot nak buat. Besttttttt! Eh? Berangan. En. Labu-labi suggest buat Pra Wedding kat satu tempat kat Kuching, namanya Masja yang belakangnya ada pokok dan daun yang berguguran macam kat over sea. Dia suggest jugak, sambil kamu petik gitar, aku akan baca kisah novel untuk kamu. Lepas tu dia terbayang edit guna aged style. Hahahahhaha.. So sweeeeeeeeetttttt... Aku pun dapat bayangkan macam mana. 

Haishhhhh! Aku suka sentuhan gambar En Labu-labi. Suka jugak style Cikgu Erol. Tiba-tiba berangan kalau aku kawen nanti nak jadikan mereka ni official photographer. Harap lah mereka sudi. *hint*. Kalau tak percaya mereka ni bagus, sila klik link pada nama mereka. Serius aku suka! Kalau nak tempah mereka, silalah ke blog mereka kat link nama mereka jugak. Yey! 






p/s: Ada idea lain nak buat pra wedding atau post wedding macam mana? Eh?


3 kata-kata jiwang:

oshinz said... BALAS

amni dah nak kawen.. yeay!!!

Namee Roslan said... BALAS

amni...jangan lupa jemput sayaaaa ! :D

Amni said... BALAS

dear oshinz,
belum la syg.. Hehe...

Dear namee,
of course nanti amni akan jemput amni. Heee...

Newer Post Older Post Home