Tuesday, November 8, 2011

Kurangkan Jerawat? Rambut Gugur?

Review dari seorang kawan, Cik Nadia, student UNIMAS, yang bermasalah dengan kulit dan rambut gugur. Beliau telah mencuba untuk mengambila dietary supplement,  Virgin Coconut Oil atau VCO. 




p/s: Kalau nak order, boleh SMS or call Amni terus, 016-8789437. Boleh email jugak, amnicatalyst@gmail.com. Harga promotion untuk sepuluh orang terawal contact Amni.. 

8 kata-kata jiwang:

Nanan said... BALAS

muka kmk tok bminyak trok koh. huhu. xda side effect ka ambik VCO tok?

Amni said... BALAS

Dear nanan,
no worries.. sikda effect dear..=)

tarian jari said... BALAS

i pun amik VCO... jd kurang mkn..so, yg mane nk kurus..ini bagus!!hehehe

Namee Roslan said... BALAS

kurangkan rambut gugur ???nak try ah macam ni....nnti sy om amni ok !!! :D

♛ Dea Arematt ♛ said... BALAS

ehh... segan kmk.. hehe.. :P.. neway, thnx 4 da vco!!..:P

ILA HonEyBuNNy said... BALAS

bagus kan vco neh..

macam ila..malam2 pun xpakai apa2 dah muka...sbb dah xberminyak..heheh

Coffee Girl said... BALAS

wah... banyak dah customer u ni Amni. untung. saya masih dlm perhatian lagi. kelak madah mun ada kesan. :-)

Tina Johari said... BALAS

kmk lom nampak glak nok efek kat muka ya koh. rmbut pun blm. nok g tandas ya jak nampak. hehe

Newer Post Older Post Home