Monday, December 26, 2011

Kamu Dah Balik

Kamu dah balik Kuching Ahad malam. Kelakar. Plannnya malam tu nak bagi surprise kat mak bapak kamu. Tapi plan tak jadi la pulak gara-gara kamu nyer flight holding. Patutnya mendarat pukul 10.15 malam, tapi delay ke 10.35 malam. Tapi alih-alih tak boleh mendarat berpusing kat udara, kamu nyer flight cuma leh landing pukul 11.05 malam.

Bila aku call cakap kat bapak kamu nak hantar present adik kamu, bapak kamu dah pelik. Kenapa nak hantar lewat sangat? dah tu kenapa lama sangat amik masa nak ke rumah kamu sedangkan rumah kamu dan aku tak sampai pun 5 min pakai kereta. Adoyaipun. 

Mujurlah Ztie dan hubby yang temankan aku amik kamu kat airport. Jadi tak de la kamu risau sangat sebab dah agak lewat jugak kamu sampai kuching. Lepas je hantar kamu, terus balik rumah.

Kamu : Macam tak percaya tengok B skang...

Aku : errr..

Kamu : Serius tak percaya ni balik kuching... Lama giler tak balik...

Dah empat bulan jugak la tak balik sebenarnya.

7 kata-kata jiwang:

nabilah_2908 said... BALAS

dia nak kata rindu tu...tapi tak terucap kot...hehe.. :)

psst...hari ahad hari tu Amni ada request lagu kt Hot FM eh..hehe.. (^_^)

.sweet-ants. said... BALAS

sehari pon rasa lama..ni pulak 4 bulan.uwaaa~~

ztie said... BALAS

errr.... big appleeee

emy|farid said... BALAS

4 bulan lom lama lgi tu, adeh. hehe btway, best eh tunang blik. hehe

Liyana said... BALAS

dh lame x blk, tgk amni dh berubah semakin cntik sbb amalkan vco :)

Azizah Alwi said... BALAS

Oh.Amir dah balit? Good for you though.Nya nak padah kmk rindu kitak tapi sik terluah.How? ok i'm kidding. ;)

Namee Roslan said... BALAS

lepas rindu puas2. kahwin terus. hehehehe. :) pi tengok wayang n lunch together ! :D

Newer Post Older Post Home