Wednesday, December 21, 2011

Sakai Pon Ada..

Eh, tau sakai apa tak?

Semalam beli news paper masa bank in duit tuk restock barang catalyst. So far alhamdulillah, feed back pengguna catalyst terutamanya Virgin Coconut Oil (VCO) atau minyak kelapa dara ni sangat baik. Baru semalam ada seorang lagi pembaca yang beli VCO ni. Yang entri ni tanya pasal VCO ni, nanti aku buat next entri k. 

Ok balik pasal news paper. Memang seumur hidup aku la manusia yang paling jarang nak beli. Inikan pulak kebanyakan cerita dalam news paper banyak cerita politik je. Jadi boring. 

Tapi semalam aku beli sebab aku dengar kamu dicalonkan Top 25 Artis Lelaki Baru Popular. Nak la tengok betul ke tidak. Dek kerana sibuk, aku lupa la pulak nak bawak naik office news paper tu. Tinggal dalam kereta. 

Masa dalam kereta nak lunch, sebelum interview petangnya, office mate aku baca la news paper tu. Tiba-tiba je Asmidar gelak-gelak cakap patut pun aku nak sangat beli news paper, rupanya ada kamu dalam paper hari tu. Eh? Serius aku tak tau. Kamu pun tak tau. Tapi last week memang aku ada photoshoot dengan Berita Harian dan Metro.

Nah, ni dia.

Hiks. Sakai pun ada. Macam baru 1st time nampak kamu dalam news paper.








p/s: Tiba-tiba rindu kamu. Haha... Kurus sikit, tapi masih chubby.

13 kata-kata jiwang:

aliesha kirana said... BALAS

alalaal. cik amni kerinduaan yer. heeheh. moga amir terus sukses!

Anisa Hang Tuah said... BALAS

tunang tersayang dikau

~AmyLiana86~ said... BALAS

lah amy perasan lama dh yg amir jahari ni tercalon dlm top 25..cmne tunang dia sendri lak leh tak tau..hehe..

kata kila said... BALAS

ececece jodoh kuat ni kekekek

TunTeja said... BALAS

hehe.congratulation ehem2 amni! best of luck :)

penkcintadia said... BALAS

apa gik produk ktk? kch rah sne? follow k =)

Iznie said... BALAS

selalu datang sini...tapi baru hari perasan, saya tak follow lagi. baru follow jap tadi je...huhu


saya pun ada baca tentang "kamu" dalam paper tu... :) tahniah....


saya tau apa itu sakai. suku sakat pedalaman kan...lebih kurang mcm org asli... :P

Cik Zara Hannan said... BALAS

bok tauk ktk stokis vco. hehe. kelak mek mdah mun mek nk beli k.. niat dh ada nk beli tok. :)

Mrs. Ichiban said... BALAS

Hahaha! Bukan sakai lah amni...
biasalah ya... Article gunting elok2, then simpan dlm file. :)
Masa tua boleh jadi kenangan.
Mcm bapak kmk juak.

Azizah Alwi said... BALAS

Haha.Rindu Amir ohh.Deng esok kitak pergi gatheringkah? :P

.sweet-ants. said... BALAS

baca kat facebook amir aritu.. tahniah ;)

Hanis MY said... BALAS

Bestnya bisnes makin bagus... Wah omedetou amni... Smg semua berjln lncr...

P/s: terima kasih! Hugs...

Namee Roslan said... BALAS

amni sgt sweet !! :D mesti amni simpan semua keratan yg photoshoot amir kan. hehe

Newer Post Older Post Home