Monday, February 13, 2012

OST Vanilla Coklat - Tapi Bagaimana by Spider

Malam ni Vanilla Coklat. Dalam sibuk nak siapkan report sempat lagi aku nak cari lirik lagu Tapi Bagaimana ni. Aku bukan minat spider. Tapi seriusss lepas dengar lagu Tapi Bagaimana ni aku teringat dengan lagu-lagu Plain White T's. Melodi lebih kurang kan? Serius suka!

Lirik dia, serius panjang. Tapi bila dengar macam ulang-ulang je. Meh layan,


Kau buat ku teruja
Kau buat ku tertawa
Terbit rasa tersembnyi beku
Hingga rasa cemburu seperti
Pasangan kekasih yang hangat bercinta

Dan tak sanggup berpisah
Walau hanya sekejap
Aku sangat merindui kau
Senang sekali kau ada

Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

Dia bukan tak cantik
Dia bukan tak baik
Hanya kekosongan yang ada
Di sudut hatiku tak bisa diusik
Hingga cinta jadi kematu

Tiada yang nak gaduh
Tiada yang nak tentang
Hingga rasa menjadi kering kontang

Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa

Bagaimana harus ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini





Tak sabar nak tengok malam ni. Perangai Amir tu buat aku teringat kamu. LOL! Suka giler tengok Izara. Comel! 

3 kata-kata jiwang:

aliesha kirana said... BALAS

hahha. AK pun suka lagu ni! seswai sgt dgn citer tu. hehehehe

[sutera kasih] said... BALAS

awwwwwwwwww sik saba tggu sambong mlm tok yeahhhh hehe

Namee Roslan said... BALAS

episode semalam menyakitkan hati :(

Newer Post Older Post Home