Thursday, February 9, 2012

Panggilan Bila Geram

Tak tau kenapa minggu ni mood gila malas. Semua benda malas. Nak tweet malas, nak blogging malas. Nak buat kerja? Lagi laaa malas. Serius ni sepatutnya ikut plan aku, minggu ni dua report kena keluar. Tapi sampai hari ni, satu report pun tak siap lagi. Hadoii.. Sekarang ni otak rasa nak makannnn je. Tapi bila makanan kat depan mata, tak de selera pulak. Hemm..

Dua hari ni balik-balik mimpi yang sama. Menakutkan je. Tak paham. 

Pagi tadi lambat turun office gara-gara tido mati. Gila lah! Pagi tadi hujan lebat lepas subuh. Rasa macam sedap pulak nak tido. Alih-alih terlajak. Nasib baik kamu kejutkan.

Tapi lepas aku turun office, pukul 9 lebih, kamu tido balik. Ha. Sekaliiii... kamu pulak yang lambat nak siap ke kelas.

Aku call. Tapi kamu tak bangun. Geram punya pasal, aku SMS.

Aku : AMIRULLAH!!

Memang geram sangat. Risau kamu lewat sebab semalam kamu lambat masuk kelas. Nasib baik lecturer sporting. Hemm..

Suka panggil kamu Amirullah. Dulu masa kenal semua orang panggil Midun, Don, Amir, Mirul. Tapi aku je yang suka panggil kamu Amirullah. Tak tau kenapa. Sangat suka. Sekarang cuma akan panggil Amirullah bila geram. hiks..

Kalau kamu? Suka panggil apa?




p/s : Maaf sebab komen belum reply. Will do! 

6 kata-kata jiwang:

Zura said... BALAS

kalau sy geram suke panggil "eee..pakcik/makcik nie"...hehe...

naziyatul fatihah said... BALAS

suka panggil nama penuh kalo time marah...

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

ok la tu kalau geram panggil nama..xdak nak oit2 or what not..hehe

khairunnisa ♥ said... BALAS

agree, mek pun panggil nama penuh mun tgh geram ngan "someone" ^_^

CikUna said... BALAS

waah.. awesome sesangat bile orang panggil kite dgn name penuh coz itu kan Doa = setiap nama mempunyai makna yg baik kan..hehe
\\( ^_^ )//

[sutera kasih] said... BALAS

bagus tu pggil nama penuhnya..bgs mksdnya ohh..

Newer Post Older Post Home