Wednesday, February 8, 2012

hTC Sensation XL

Dah setahun jugak plan nak tukar hp. Sebab lappy dah rosak, maka nak blogging memang la sangat terhad. Cakap kat kamu. Kamu cakap, ok.

Tapi nak buat pilihan punya lah susah. Sebab semua macam menarik. Mula-mula dulu nak hTC HD. Sebab video recording dia sangat bagus dan internal dan external storage dia besar kan?

Alih-alih masa nak beli, tak de dah stok kat digi centre sebab plan nak ambil data plan sekali.

Hingga hujung taun lepas kamu cakap tunggu kamu balik. Masa tu Samsung Galaxy II sangat femes. Sebab video dia dan gambar dia pun best, maka aku plan nak amik samsung. Dalam hati nak guna blackberry pun ada. Sebabnya kamu guna blackberry. Bila dah tengok depan mata torch 9860, lagi la terpikat.



Gila tak best??

Bincang dengan kamu sampai gaduh. Lol! Sebab aku nak samsung. Tapi kamu soh beli either hTC atau blackberry je. Sebabnya samsung kamu guna cepat sangat rosak. Tapi hp apapun kalau tuannya ganas, memang cepat la rosak kan?

Godek-godek dengan ztie, bincang-bincang semua, jumpa hTC sensation XL. Baru lagi nak keluar. Limited edition kata digi. Siapa cepat dia dapat. Dah akhirnya???

Serius rasa berbaloi tunggu lama. Sekali dapat yang terbaik, memang rasa macam, whoaaa... nak beli iphone. Tapi itu pun kamu tak bagi. Sebab dia tak friendly user macam hTC.




Yang buat aku berkenan sangat sebab video dan gambar dia sangat cantik. Tak payah dah dslr. =D lagi? Rupa dia dah lebih kurang BB Torch 9860. Nak angkut BB Torch 9860 tu, tak keluar lagi kat Malaysia kan? Kamu pun dapat dari blackberry. Jeles! Apapun, hTC sensation XL terbaik lah!




p/s: Ehem.. ada orang jeles. Saja nak bakar lagi. *sigh

12 kata-kata jiwang:

Liyana said... BALAS

jeles ok. kita mampu pakai c3 je, kekekeke....

boleh la upload gmbr byk2 kt blog pasni, hehe :)

labulabi said... BALAS

kmk make N3310 jak.sik mampu nak beli yang mahal2.

[sutera kasih] said... BALAS

wahhh bestnya ada enpon baru..kmk mok juak hehe

mizzkechique said... BALAS

yay, smla.. best giler pakai enpon ni.. kamera sgt best!! leh zoom dh mcm dslr.. hehehe..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said... BALAS

nakkk jugak! lagipun sebab wana putih! haha..sukanya! :D

*Vivilicious* said... BALAS

jeles! ada hp kaler putih! kmk maok juak!

Namee Roslan said... BALAS

mahu juha satu. hehe. namee prefer bb sbb senang. user friendly. instead iphone. hehe. htc pun okay jugak :)

Anne said... BALAS

nice!! :)

erolnukman said... BALAS

ehekss! kmk pun baruk berpatah balit makey iPhone..selepas melepaskannya utk dekat setahun.dan kinek tok kmk dah rujuk balik dgn iPhone..(bini tua juak best.lebih memahami) hahahaha!

ztie said... BALAS

Fine....fine....fine.... FINE!!!! GRrrrr

CikUna said... BALAS

Gila tak best you...
ai pun cume gune enset yg org kata baling anjing pun mati tau..haha
\\( ^_^ )//

bila said... BALAS

Salam...
Mana ya nak cari casing tertutup htc sensation xl.. bleh emel x.. nsr.bila@gmail.com. tq.. appreciated it.

Newer Post Older Post Home