Thursday, February 2, 2012

Nak Bagitau Ni..

Terima kasih pada yang follow acc twitter @Amni_Amirul sebelum ni. Untuk makluman, aku dah tak boleh access dah acc tu. Tak tau kenapa. Semua benda tak boleh.

Jadi sekarang, aku dah buat account baru. Mohon kawan-kawan maklumkan pada kawan-kawan lain terutama sekali yang sebelum ni customer catalyst aku. Sorry sangat-sangat dah menyusahkan.



Acc baru : @Cik_Amni



16 kata-kata jiwang:

Namee Roslan said... BALAS

eh macam mana boleh jd mcm tu ye.. :(

Mrs. Ichiban said... BALAS

Dah add dah...
ktk xpat login kah?

Liyana said... BALAS

sy belum terbukak hati nk ada twitter.. hehe tgk sikit masa lg... :D

Hanis MY said... BALAS

kenapa tak boleh access eh? cuba la lagi... semoga bisnes vco makin up up and away...

Amni said... BALAS

Dear Namee,
tak tau la.. sedih je.. tap tak pe la.. acc baru ni macam lagi seronok.. heheheh

Dear Syamim,
thanks sis.. mula2 macam2 jak prob.. tapi dah ilang dah acc ya.. hoho

Dear Sis Liyana,
tak pe.. buat yang penting je dulu.. hehehhe...


Dear Sis Hanis,
Dah.. macam2 je prob sis.. akak follow balik.. tak jumpa acc akak.. huhu

ainz said... BALAS

aik...peliknye...kene hack,kot..

Zul n Azizi Boarding Pets said... BALAS

Salam Amni Amirul,

Alahai mesti lupa kata laluan kot..atau twitter akaun kena hack...

BTW kami singgah & follow blog Amni Amirul, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

Anne said... BALAS

Kmk dh folo acc ktk.

Bui Junaidi said... BALAS

KMK DA JUAK TWITTER TOK TAPI NANG JARANG BUKAK..HUHU

Jue said... BALAS

owh tdah..camney leh jd camya hor..aku pun dah lamak sik xtive twitter sbb err lupak pword!hahaha

miss inna said... BALAS

mari2..jom kita bertwit2..^^

azrinna said... BALAS

Mudah-mudahan Jumaat yg berkat memudahkan urusan.Amin

ILA HonEyBuNNy said... BALAS

sabar2 dear...tu la..xbest kan lau nak guna acct2 baru neh...

ila jrg layan twitter..buak syok2 ja..hehhe

anamizu kaito said... BALAS

ade twitter.. tp x aktif..kehkehkeh =P








luv,
cik ana

[sutera kasih] said... BALAS

kmk dh follow ktk :)

Syamira Ismail said... BALAS

salam amni, thnks singgah blog kita. nak tnya buku ustaz hasrizal yg awk baca, itu tajuk apa ye? Berminat nk baca :)

Newer Post Older Post Home