Monday, March 5, 2012

Agen Produk Catalyst Sabah dan Sarawak


Meh baca lagi apa yang orang carik. KLIK untuk besarkan. 


Macam tau-tau je kan saya memang carik agen untuk Sarawak dan Sabah. Khas untuk Sarawak, tapi kalau Sabah nak, saya boleh juga. Kalau nak tahu siapa yang berdekatan, saya boleh maklumkan jugak. 

Ok, yang ni, agen dan stokis yang diperlukan di Sabah.

Yang ni pulak di Sarawak

Untuk jadi agen, buat pembelian dengan harga RM150.00 lepas tu isi,
Nama Penuh:
No. Kad Pengenalan:
Alamat Surat Menyurat :
No h/p: 
Email:
website (kalau ada):
Barang yang nak order : 

Lepas tu emailkan detail dan salinan IC kepada amnicatalyst@gmail.com. Kalau nak lebih detail, hubungi amni, 016-8789437 untuk tahu macam mana nak buat pembayaran semua. Itu sahaja. 




p/s: untung jadi agen sebab dapat harga murah. kalau jual dapat untung agak banyak, kalau tak, untuk stok sendiri pun boleh kan? 

4 kata-kata jiwang:

Ain Yasmin said... BALAS

heheh baruk baca komen kitak tek...kamek intern kat duak2 tempat...tapi mostly di nilai la...gi kedah ya kira outstation la...tgh nulong develop barang baru...

~AmyLiana86~ said... BALAS

gud luck amni..

Namee Roslan said... BALAS

ramai yg berminat untuk jd agent !

[sutera kasih] said... BALAS

tgu bajet kmk dh stabil, kmk mok jd agen d ctok huhu..ktk ajr kmk kelak k heee

Newer Post Older Post Home