Sunday, June 10, 2012

KL with Birthday Boy

Sejak resign, YES! RESIGN dari office lama, terus tak de langsung update blog. Serius sangat sibuk dengan bisnes kecik-kecik yang alu buat. Sekarang kat KL. Meeting & Celebrate bithday with bday boy. Hiks..

Banyak gila nak update tapi nak menaip punyalah malas. Kena susun satu-satu baru dapat menulis. Apa nak cerita? Aku dan kamu macam biasa. Seronoknya sekarang lepak KL tanpa perlu fikir esok kena masuk office awal pagi. Bisnes kena masuk office jugak. Cuma terpulang dengan aku nak masuk pukul berapa. Paling awal, after zohor. Balik pulak kadang malam, kadang sekejap je kat office.

Gila tak seronok?

Harapnya semua ini konsisten. Bulan Jun ni macam slow gila. Hopefully bila dah balik Kuching, everything goes well. Amin,, Insha Allah,

Till then, jumpa lagi.

3 kata-kata jiwang:

Kesuma Angsana said... BALAS

update lah entry lg... sbb saya dh follow u

labulabi said... BALAS

lamak dah jadi bisneswomen tok jarang baca celoteh cik amni.kadang2 kmk pun tercarik2 juak.cney ndak pegi kitak.hope semua selamat dan sukses ok. :)

Namee Roslan said... BALAS

balik Kuching..kahwin terus. jeng jeng. hehe

Newer Post Older Post Home