Wednesday, June 27, 2012

Long Time No See

Senyum baca komen En. Labulabi, ada jugak yang tercari rupanya. Ok, serius memang rindu nak update entri. Tapi setiap kali depan lappy, terasa banyak giler benda nak kena settle. Kertas kerja, update acc & inventory, type surat, report & dsb.. aktif jugak di facebook sebab ada group yang kena handle. Sekarang blogging dah jadi perkara ke 3 penting untuk online. Kalau dulu, ni la yang paling penting.

Apa cerita aku dan kamu? Masih macam biasa. Masam-masam manis, itu biasa.

Malam tadi kamu call pukul 12 malam. Ingat nak wish bithday aku. Sekaliiiiiiiiiii? Boleh lupa? Cover line cakap nak wish exactly masa aku dilahirkan. lols! Lepas tu panjang je whatsapp say sorry. Tak de benda pun. Bila umur dah meningkat, orang tak ingat birthday tu biasa. Lagi la bila masing-masing sibuk. Dah dua hari kamu betapa kat studio nak siapkan recording untuk lagu Hadiah & Gelisah. Dah berapa lama, masih lagi nak touch up. Semua sangat sibuk. Aku dengan fulltime buat businessnya sekarang.  Dah tak boleh dah nak senang-senang macam makan gaji dulu. Sekarang kena kerja lebih kuat sebab semua duit hasil dari business kan. 

Apapun, terima kasih pada yang wish, kat fb, kat twitter. So sweetttt masih ada yang ingat, masih ada yang perasan betapa aku dah tua. Hiks.. Till then. Jumpa lagi.  


2 kata-kata jiwang:

mr_abs said... BALAS

duhal. bdaynya. hehe, heppy bdayyy

Kathy Tuah said... BALAS

hepy besday ktk ^^

Newer Post Older Post Home