Tuesday, September 21, 2010

Kenapa Nak Buat Macam Tu?


Kamu, saya doakan kamu dapat jawab exam dengan baik. Teori je tu. Insha allah boleh buat nyer... Maaf pagi tadi terlebih emosi.. Sesiapa yang mengikuti cerita bersiri aku, mungkin dia tau sapa dia, sapa Si Gadis, sapa Mr. J... Semalam dia SMS.


Dia : Si Gadis bagi email kat saya. Link ke post-post awak.. Saya baca...

Aku : (terkejut) Kenapa?

Dia : I have no idea..

Aku : Eh? Kenapa nak buat macam tu??

Dia : Saya tak tau apa motif...

Aku :
Saya just tulis apa yang saya rasa. Terpulang dengan awak nak judge saya bagaimana. Awak kenal saya macam mana... Dah lama. Kalau itu boleh buat awak tak suka saya, itu mungkin lebih baik...

Dia : =) Take it easy. Slow down..

Aku : So now awak dah baca?

Dia : saya baca sepintas lalu. Saya malas nak fokus sebab i've got the feeling it'll hurt me. Just nak tau persepsi awak tentang entri awak tu. Do you hate me?

Aku : saya tak pernah benci awak. dan kalau awak baca sampai abis pon saya nak awak bahagia.





Ini Kamu, Mr. Amirullah Jahari


Just for you... Sentiasa kat dalam hati saya.... Terima Kasih Kamu~

It's all about you (it's about you)
It's all about you baby (it's all about)
It's all about you (it's about you)
It's all about you

Verse 1:
Yesterday you asked me something I thought you knew
So I told you with a smile, it's all about you
Then you whispered in my ear and you told me too
Said you'd make my life worthwhile, it's all about you

Chorus:
And I would answer all your wishes
If you ask me to
But if you deny me one of your kisses
Don't know what I'd do
So hold me close and say three words like you used to do
Dancing on the kitchen tiles, it's all about you, yeah!

(Guitar solo)

Chorus 2:
And I would answer all your wishes
If you ask me to
But if you deny me one of your kisses
Don't know what I'd do
So hold me close and say three words like you used to do
Dancing on the kitchen tiles
Yes you make my life worthwhile
So I told you with a smile
It's all about you


Aku,


12 kata-kata jiwang:

ztie said... BALAS

ermph. lain kali tulis konversation detail sekali

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

jeles kmk ngan kitak aih....
=(

erm....

lum da contact gik..
abok pun xda.....

xpa..
org dah lupak ngan kmk....erm...

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

jeles kmk ngan kitak aih....
=(

erm....

lum da contact gik..
abok pun xda.....

xpa..
org dah lupak ngan kmk....erm...

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

owh..kenak kitak nangis?????

ciK LyndaWawa igUana said... BALAS

owh..kenak kitak nangis?????

cik_salmah said... BALAS

kamu xnapak shoutmix sye ke? ade kt belah kanan..napak gbr siket..klik je..nnt dier kuar..awk xde shoutmix?buat lah satu :)

Mr Noble said... BALAS

moz-screenshot-2.jpg <-- gambar ni tak load sebab location kat ur local pc. ker mmg tak nak upload gamba tu?

dLa said... BALAS

lagu ape tu ?

Cik Akma said... BALAS

eh lagu tu besttt~ huhu

PinQib said... BALAS

hehe. jgan gado3


Latest entry di:

Manisnya!
Tahi makanan ruji

Amni said... BALAS

Dear Ztie,
biar jak lah.. hehe... mun paham, paham la kan.. hehe...

Dear wawa,
contact la nya oo.. hehe... nangis sebab sangat stress... huhu...

Dear cik salmah,
hehe... macam malas nak buat...=P

Dear Mr Nobel,
saya tak paham.. hehe... memang tak nampak pon benda alah tu.. hihi...

Dear dla,
carik kat you tube.. hehe...

Dear Akma,
tau yer lagu tu? best kan? hehe...

Dear Pinqib,
gado ke? tak de pon.. =P

Amni said... BALAS

Dear Ztie,
biar jak lah.. hehe... mun paham, paham la kan.. hehe...

Dear wawa,
contact la nya oo.. hehe... nangis sebab sangat stress... huhu...

Dear cik salmah,
hehe... macam malas nak buat...=P

Dear Mr Nobel,
saya tak paham.. hehe... memang tak nampak pon benda alah tu.. hihi...

Dear dla,
carik kat you tube.. hehe...

Dear Akma,
tau yer lagu tu? best kan? hehe...

Dear Pinqib,
gado ke? tak de pon.. =P

Newer Post Older Post Home