Tuesday, June 29, 2010

Gitar Oh Gitar!


Kamu dah di Kuching. Sampai je Kuching, lepas Maghrib, kamu cakap nak nyanyi untuk aku. Ah haa… Aku tahu, kamu dah terlalu rindu dengan GITAR kamu. Dah lama tak pegang yer dear? *wink* Aku senyum je dengar kamu nyanyi. Berapa lama tah aku senyap dengar kamu nyanyi sambil men GITAR tu.

Fuhhh…. AKU JUGA RINDU GITAR aku. Dah tiga bulan tak pegang. Aku rasa macam tangan aku ni macam dah tak leh nak main dah. Rindu sangat nak main GITAR dengan kamu walau pun selalu je kamu tak dapat nak sabar sebab aku ni slow pick up. Ah ha ha… Lepas tu, aku bengang dan tak nak main GITAR dengan kamu. Aku main Gitar dengan adik kamu. Kamu tak puas hati sebab aku sensitive sangat kan kalau pasal gitar.

Aku suka bila
aku main note, kamu main chord. Lagi best kalu adik kamu boleh main base. Seronok bila dapat kumpul sama-sama main GITAR. Rindu dengan kawan-kawan di KPSU. Rasa macam sangat terkilan sebab tak dapat nak join masa Sambutan RTM bulan April hari tu. Erm…. Tah bila da peluang lagi.

Minggu ni macam nak balik. Aku rindu Gitar.
Tapi aku lagi rindu mak, kamu, si kecik comel lote, dan rumah. Oh hoo…. Rindu nak borak dengan Mak. Rindu nak makan masakan Mak. Emm….
Aku Rindu,

10 kata-kata jiwang:

dLa said... BALAS

yeahhh.
t ley main ngan dla plak :)

Amni said... BALAS

Dla: Boleh main gak ke? Wahseyh! Suka3!

ztie said... BALAS

waiseh.. ble la ktk aja mek tok... meremind sikit.. ktk 3 bulan. kmk 2 taun .. and i think more dah kmk sik pgg but yet kmk ada 2 gitar d rumah.. bedebu dah n i think pelu replace nya pun string. hahaha...

Ibu Iman said... BALAS

ktk dh kena tag.. jom masuk contest... ari tok last.. hehehe

Mr Noble said... BALAS

baca entri ni terigt zaman jamming time muda2 dulu. bile la nak jamming balik ni..

Ibu Iman said... BALAS

sila amik award anda di blog Ibu Iman k :D

shazika said... BALAS

wah wah..
main gitar buatkan 1 lagu utk sy

Amni said... BALAS

Ztie: Boleh juak ooo... Main sama-sama best bah... Nasib bait mek x beli gitar sama dengan Encik Hubby ria. Mun ndak, da x bersentuh juak. Jdi koleksi jak.. hee....

Mr Nobele: Jum jamming ngan hubby saya... =)

Ibu Iman: Thanks sis.. Sorryy baruk baca... Masih sempat ka??

Shazika: Tak reti wat lagu. Encik Hubby saya boleh.. heee...

ztie said... BALAS

boleh ? bah set.. ktk ajar kmk main baru ah.. hehehe

Amni said... BALAS

hehe... bila kah ya? by the time kmk jumpa kitak, kmk pun tangan dah keruk kali.. hahaha...

Newer Post Older Post Home