Sunday, July 4, 2010

Saya Dah Balik...

Saya baru balik dari Kuching. Sekarang dah kembali ke Batu Belah Batu BErtangkup. Tak sempat pon nak jenguk blog masa kat Kuching. Sibuk dengan kamu, sibuk dengan mak, sibuk dengan rumah, bilik, si kecil comel lote dan sibuk dengans egala yang ada di Kuching.


Ibu Iman, sorry, kmk baruk baca komen kitak. Adoh… Terlepas lah semua award dan segala tag. Huhu… Sorry gilak.


Ztie, sorry juak. Baruk baca komen kitak kat entry sebelum tok. Sorry juak. Kmk nang sik sempat la segala bagai. Adeh. Kmk diam dekat area sekolah kitak ya. Hee….


Waaahhhhh….. 4 hari yang begitu pantas. Macam-macam yang aku buat. Sempat jugak jumpa Cikgu Gitar aku, dan kamu sempat jumpa dan nyanyi depan Cikgu Vocal kamu. Kelakar bila dia cakap rindu nak dengar kamu nyanyi sebab dah 47 tahun dah tak dengar. Erk? Aku pon rindu nak dengar kamu nyanyi sebenarnya. Wahhh... Terkesima dengar kamu nyanyi. Ngee.... Mesti kamu tak tau kan? Aku tak pernah bitau.


Sempat pegi shopping kat The Spring, tengok movie, Dinner kat Khatulistiwa, picnic kat Pasir Pandak. Seronok…. Sempat jugak pegi kenduri kawen sepupu. Tapi aku balik ni, kamu demam sebab aku dan kamu serta geng yang len, kena ujan lebat masa picnic. Ni semua Mr. S nyer pasal. Bila aku cakap hujan nak turun, boleh dia cakap, “Awk mandik kering ka?” Lepas tu boleh lagi dorang cakap kita tak cool bila pakai payung. Alih-alih dorang pon pakai payung jugak. Tapi masa tu semua dah basah kuyup….


Rasa macam nak je stay lagi seminggu di Kuching. Tapi tak boleh. Kena balik sini jugak. Adoilaa…Kamu, jaga diri leklok. T lepas semua urusan di Kuching selesai, boleh datang sini tak kejap? Huhu…

Nak cuti lagi,

3 kata-kata jiwang:

dLa said... BALAS

amni xley komen pe syg?

Amni said... BALAS

x bley komen kat page dla. kalu wat page komen die cam gini baru dapat komen. huhu....

agrobiosolution said... BALAS

Nice blog

Newer Post Older Post Home