Monday, June 28, 2010

Hadiah Hari Lahir


Saya patut senyum ke? Hari ni hari HARI LAHIR aku. Hari ni jugak kamu cakap kamu confirm pegi ASWARA. Semuanya sedang diuruskan. Tikef flight pon dah beli. Pinjaman pon tengah diuruskan. Mungkin ini hadiah BIRTHDAY yang paling baik. Apa lagi yang paling mahal setakat ini kalau bukan kegembiraan kamu kan?

Malam tadi kamu call dan wish Happy Birthday. Tidak seperti selalu. Kalau selalu aku minta, baru kamu nyanyi. Tapi malam tadi kamu sangat lah seronok kenakan aku. Pura-pura lupa 28 Jun BIRTHDAY aku. Malam tadi langsung tak layan SMS aku. Dah puas kenakan aku,11.58 malam, kamu call aku. Tepat pukul 12 malam, kamu nyanyi Lagu Happy Birtday dan Fly Me To The Moon. Aku sangat suka lagu tu…. Thanks Dear…

Hari ni mak call. Wish Happy Birthday dan Tanya aku nak apa untuk Birthday tahun ni. Erk? Dah besar pon dapat hadiah. Ni yang seronok. Hee…. Kakak aku pon tak lupa. Dia tanye nak apa, aku cakap, nak wedge crocodile. Hee…. Jahat aku! Nak satu dari kamu, satu dari kakak.

Kamu, teddy bear saya boleh claim bila balik umah nanti kan? Weehuuu….

Psssst…. Tengah fikir nak ikut kamu pegi KL tak. Mak dan bapak dah Tanya kat aku. Hopefully boleh dapat cuti. Emmm…..

Saya Yang Dah Tua,

11 kata-kata jiwang:

dLa said... BALAS

happy besday dear ;D

Mr Noble said... BALAS

happy birthday! :D

ztie said... BALAS

happy birthday dear... semoga bahagia dan sihat selalu di samping si dia dekat ataupun jauh :D

RaMa-RaMa Fareeza said... BALAS

Happee bufday gurl...samalah kita dah tua...wawa...scary..we should drink a lot of green tea from now on..heheh

Farhana Ibrahim said... BALAS

happy birthday

Amni said... BALAS

dla, Mr. Noble, Farhana: Makasih yaa.... =)

Ztie: Bila nak double date? Encik Hubby kmk dah di Kuching... Uhu.. kmk mok balit juak.. petang tok sa nya.. Mcam laa... hee...

Rama-rama Fareeza: Thanks dear... Apa bah khasiat green tea?

ztie said... BALAS

green tea itu sehat!! hahahah

oo.. yaka ? bah.. jomlah.. janji sudi.. yerseh... macam la kita duak nak ngedate sama dirik tek. keh3... en hubby ktk dah ada d ctok? ktk drive ka balit sitok???

erm... d kch ktk diam cne lah ?

RaMa-RaMa Fareeza said... BALAS

Green tea ya pake mencegah kanser atau dlm bhs indon kanker..then bg kita yg meniti pertambahan umo ke arah veteran, green tea berupaya melambatkan penuaan kulit wajah kita...agar nampak muda dr usia...gitew...hehe

Amni said... BALAS

Oh ya kaa.... kmk mok la minum green tea yaa.... thanks for the info...=)

Amni said... BALAS

Ztie: Kmk balit petang tok, pakey bas koh... uhuhu... sampei ahad mek d Kuching.

ztie said... BALAS

ngee.. mun dah da d kch roger2 jak.. aie.. ktk diam sine tek

Newer Post Older Post Home